Ευτυχείτε: Απίστευτο ξέσπασμα του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής(video)

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές στην Γλυφάδα, φαίνεται πως ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αποκάλυψε πως μετά τη δημόσια τοποθέτηση του τραγουδιστή στα social media, ο λογαριασμός του έκλεισε και δεν υπάρχει πια.

“Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας… λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος…” έγραφε, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη.

Πρόσωπα του περιβάλλοντος του τραγουδιστή επιβεβαίωσαν στην εκπομπή πως αυτός είναι ο λογαριασμός του Νότη Σφακιανάκη στο Instagram.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη, το TLIFE επικοινώνησε με πρόσωπο απο το περιβάλλον του καλλιτέχνη, ο οποίος μας τόνισε πως ο τραγουδιστής δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social media.

Read More

And More