Απίστευτο ξέσπασμα της Mariah Carey στην Times Square! «Φιάσκο» η live εμφάνισή της

Η πιο αγχωτική και δυσάρεστη εμφάνιση που έχει κάνει ever ήταν αυτή της Mariah Carey στην Times Square για την Πρωτοχρονιά. Η διάσημη τραγουδίστρια κλήθηκε να τραγουδήσει για την αλλαγή του χρόνου και… όλα ήταν εναντίον της.

Όλα ξεκίνησαν από νωρίς με το συνεργείο και τους υπεύθυνους της οργάνωσης να φοβούνται για το πώς θα εξελιχτεί η βραδιά και το αν η Mariah Carey θα είναι στην ώρα της για την αλλαγή του χρόνου. Η pop diva έφθασε εγκαίρως, φόρεσε το αποκαλυπτικό κορμάκι της και ανέβηκε στο stage. Εκεί όμως την περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις. Προβλήματα στον ήχο, monitorς που δεν λειτουργούσαν και μικροβλάβες την οδήγησαν στον παραλογισμό, Το πρώτο τραγούδι της κατέληξε σε φιάσκο. Χαμογελαστή προσπάθησε να σώσει την κατάσταση με το δεύτερο και όταν τα προβλήματα συνεχίστηκαν… άστραψε και βρόντηξε!

Το ξέσπασμα που ακολούθησε στην Times Square απλώς δεν περιγράφεται! «Και εγώ προσπαθώ να είμαι καλή στη δουλειά μου εδώ», είπε από το μικρόφωνο και σχεδόν βουρκωμένη από τον εκνευρισμό της, συνέχισε: «Και εγώ χρειάζομαι διακοπές, μπορώ να τις έχω».

Χωρίς να χάνει πάντως την αισιοδοξία της –αλλά έντονα εκνευρισμένη- η Mariah Προσπάθησε να τραγουδήσει με τη βοήθεια του κοινού, αλλά βλέποντας τα προβλήματα στον ήχο να συνεχίζουν αποχώρησε από το live… Λίγο αργότερα έγραψε στα social media πως αυτά συχνά συμβαίνουν σε ζωντανές εμφανίσεις!



Read More

And More