Απίστευτο! Παίκτης του “Power of love 2” έχει παιδί και το κρύβει!

Ο δεύτερος κύκλος του Power of Love βρίσκεται ήδη μια εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα και ήδη έχουν ξεκινήσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από το παρελθόν των παικτών, το οποίο φαίνεται πώς είναι αρκετά… πικάντικο.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος θέλει να γνωρίσει την πραγματική αγάπη, αλλά λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μπαμπάς. Μια περίπτωση σαν του Δώρου Παναγίδη, ο οποίος είχε κρύψει την ύπαρξη του παιδιού του για να μπει στη βίλα της Κωνσταντινούπολης. Με παιδί, λοιπόν, κι αυτός, την ύπαρξη του οποίου αποκρύπτει, μπήκε στο σπίτι αφού χώρισε προηγουμένως. Το προφίλ του μέσα στο παιχνίδι, ως τώρα τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Για τα παλιά «δεν λέει κουβέντα».

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που έχει μυστικά. Κάποιος άλλος από τους συμμετέχοντες, εντυπωσιακός, γυμνασμένος, νέος και ωραίος, είχε αξιοποιήσει τα φανερά, αλλά κυρίως τα κρυφά προσόντα του στον κινηματογράφο κατά το παρελθόν. Και όχι, δεν πήρε μέρος σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή στα γυμναστήρια ούτε σε ταινία μικρού μήκους για τη μυϊκή ενδυνάμωση. Έπαιξε σε ερωτική ταινία! Τώρα που έχει μπει στο Power of love και γίνεται σιγά σιγά γνωστός στο ευρύ κοινό, φοβάται μη τυχόν και κάποιος τον αναγνωρίσει και οι… υποκριτικές του ικανότητές δουν το φως της δημοσιότητας.

Read More

And More