Απίστευτο: πεντάχρονος είχε σφαίρες στη σχολική του τσάντα!

Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα σε νηπιαγωγείο. Η δασκάλα σοκαρισμένη, βρήκε στη σάκα 5χρονου μαθητή της, όπλο κρότου και λάμψης, αλλά και 95 φυσίγγια των 99mm!

Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε στα χέρια ενός από τα παιδιά που είχε στην τάξη της ένα όπλο.Πήρε το όπλο που αποδείχθηκε ότι ήταν πιστόλι κρότου και στη συνέχεια έκανε έλεγχο στην τσάντα του πεντάχρονου αγοριού.

Το παιδάκι κουβαλούσε στη σάκα του εκτός απ’ το πιστόλι και 95 φυσίγγια των 9mm, αλλά και φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα! Όπως ήταν φυσικό, η δασκάλα κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί άφωνοι άκουσαν τον μικρό να λέει ότι τα όπλα τα έβαλε στην τσάντα του ο μπαμπάς του, και ότι αυτός πυροβολούσε στον αέρα την Παρασκευή το βράδυ την ώρα που πυροβολήθηκε το 8χρονο κοριτσάκι!

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα αν η υπόθεση αυτή σχετίζεται πράγματι με τον τραυματισμό του 8χρονου κοριτιού στο κεφάλι την Παρασκευή το βράδυ.Παρά τις έρευνες των αστυνομικών, το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που χτύπησε το 8χρονο κορίτσι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Read More

And More