Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο λόγω… κακοκαιρίας – Βίντεο ντοκουμέντο

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ του Σαββάτου για την Αχαΐα και τη Ναυπακτία, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που σαρώνει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Συγκεκριμένα, στο Δρέπανο της Αχαΐας, περισσότερα από 1.000 άτομα, εγκλωβίστηκαν μέσα στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδούσε η Πάολα, καθώς χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο μαγαζί υπερχείλισε.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία Οδό» έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Για τον απεγκλωβισμό των εκατοντάδων ατόμων από το κέντρο διασκέδασης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας είπε ότι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και από την Πυροσβεστική και από την «Ολυμπία» οδό και απεγκλωβίστηκαν όλοι σώοι.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτων στο τούνελ της Κλόκοβας, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος καλό, όλα καλά όμως…

Read More

And More