Απίστευτο! Πόσα κιλά ζήτησαν να χάσει η Jennifer Aniston για τον ρόλο της στα «Φιλαράκια»;

Απίστευτο! Πόσα κιλά ζήτησαν να χάσει η Jennifer Aniston για τον ρόλο της στα «Φιλαράκια»; | tlife.gr

Να χάσει τουλάχιστον 13 κιλά ζητήθηκε από την Jennifer Aniston πριν αναλάβει τον ρόλο της Rachel Green στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια». Η αποκάλυψη γίνεται σε ένα νέο βιβλίο με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era», Saul Austerlitz, δήλωσε ότι είχαν πει στη ηθοποιό ότι είναι «πολύ χοντρή» για διάφορους ρόλους που είχε διεκδικήσει. «Πρέπει να χάσεις τουλάχιστον 13 κιλά εάν θέλεις να μείνεις στο Hollywood», είχε πει ο ατζέντης της, στην ηθοποιό.

«Το Los Angeles ήταν πολύ δύσκολο μέρος για τους ηθοποιούς και ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Είχε λίγα παραπάνω κιλά, όλοι, όμως, μπορούσαν να δουν ότι είναι όμορφη, αλλά σε μία εκπομπή… η κάμερα πρόσθετε άλλα δέκα κιλά», τόνισε ο Saul Austerlitz.

Η Jennifer μίλησε για το θέμα αυτό σε μια παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone. Παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ο ατζέντης της ήταν ειλικρινής μαζί της, όσον αφορά το βάρος της.

«Ο ατζέντης μου, μου το είχε πει ευθέως. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει ποτέ. Το αηδιαστικό με το Hollywood ήταν ότι δεν είχα κάνει πολλές δουλειές γιατί ήμουν χοντρή», είχε πει η ηθοποιός και παραδέχτηκε ότι η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες ήταν μία σοφή απόφαση. «Έτρωγα πάρα πολλά σάντουιτς με μαγιονέζα. Μαγιονέζα με άσπρο ψωμί, το πιο νόστιμο πράγμα στον κόσμο», δήλωσε η Jennifer.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more