Απίστευτο: Χιλιάδες στη συναυλία των Stereophonics, στη Βρετανία! 20% πάνω τα κρούσματα

Απίστευτο: Χιλιάδες στη συναυλία των Stereophonics, στη Βρετανία! 20% πάνω τα κρούσματα | tlife.gr

Οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου το Σαββατοκύριακο και έδειχναν χιλιάδες κόσμου, τον έναν πάνω στον άλλο, σε συναυλίες των Stereophonics στη Βρετανία, σόκαραν τους πάντες. Όπως άλλωστε και η αντιμετώπιση της κυβέρνησης Τζόνσον της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός.

Η Βρετανία αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα, όπως άλλες χώρες της Ευρώπης, για να περιορίσει την επιδημία που προκαλεί ο κορονοϊός. Η κυβέρνηση Τζόνσον «ποντάρει» στην «ανοσία της αγέλης», ουσιαστικά ρίχνει στον Καιάδα τους ηλικιωμένους.

Οι εικόνες που είδαμε τις προηγούμενες μέρες στο Κάρντιφ και ο Μάντσεστερ, όπου έδωσαν συναυλίες οι Stereophonics, ήταν σοκαριστικές. Γιατί ενώ όλη η Ευρώπη σχεδόν έχει μπει σε καραντίνα, ενώ όλοι καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους, ενώ επιχειρήσεις κλείνουν, εργαζόμενοι χάνουν το μεροκάματο, στη Βρετανία ζουν στον δικό τους… κόσμο.

Τις εικόνες ανέβασε το συγκρότημα στη σελίδα του στο Facebook. 5.000 άνθρωποι στη συναυλία τους στο Κάρντιφ και 21.000 στη Manchester Arena του Μάντσεστερ! Κανένα μέτρο προφύλαξης, άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο, να διασκεδάζουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα στον κόσμο, σαν να μην κινδυνεύουν και οι ίδιοι.

READ more