Aπό πορνοστάρ… στην πολιτική!

Το σεξ και η πολιτική αποτελούν δύο εκ διαμέτρου αντίθετα θέματα. Ωστόσο, η Ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές σχετίζονται άμεσα. Απόδειξη αποτελούν οι περιπτώσεις πορνοστάρ που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα “κοινά”, διεκδικώντας μια θέση στο κοινοβούλειο. Κάποιοι από αυτούς τα κατάφεραν, ενώ κάποιο άλλοι έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό…
Το TL!fe σας τους παρουσιάζει…

Marilyn Chamblers

Θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες πορνοστάρ. Η ερωτική ταινία που…απογείωσε την καριέρα της και το “κασέ” της φυσικά, στη βιομηχανία του πορνό, ήταν το Behind the Green Door. Το 2004 στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής, δήλωσε υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος με το κόμμα “Personal Choice”, όπου έλαβε 946 ψήφους.

Cicciolina

Λίγοι είναι όσοι δεν γνωρίζουν την αποκαλυπτική Iliona Staller, που έκανε διεθνή καριέρα ως πορνοστάρ με το ψευδώνυμο Cicciolina. Σύμφωνα με τη wikipedia, είναι η πρώτη γυναίκα πορνοστάρ παγκοσμίως που εκλέχτηκε σε ένα δημοκρατικό Κοινοβούλιο. Η προεκλογική της εκστρατεία με σύνθήματα “Ναι στο δικαίωμα στο Sex, στους φυλακισμένους” και ζήτω…η “Απόλυτη Σεξουαλική Ελευθερία”, στεύθηκε με επιτυχία, εξασφαλίζοντάς της 20,000 ψήφους και φυσικά μια θέση στο Ιταλικό Κουνοβούλιο.

Mary Carey



Τα χνάρια της Cicciolina θέλησε να ακολουθήσει και η Αμερικάνίδα Mary Carey, όμως χωρίς να πετύχει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Μάλιστα, πεποισμένη πως οι ερωτικές ταινίες της, δεν θα ήταν εμπόδιο στην εκλογή της, δεν δίστασε να δηλώσει πως θα ήθελε να γίνει η νέα Πρόεδρος της Αμερικής. Αν και δεν κατάφερε ποτέ της να εκλεγεί σε κάποιο δημόσιο αξίωμα, συμμετείχε σε αρκετά πολιτικά talk shows.

Milly D’Abbraccio

H βετεράνος της βιομηχανίας πορνό, Milly D’Abbraccio πίστεψε πως ο αντρικός πληθυσμός που τη λάτρεψε όλα τα χρόνια στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε, θα της εξασφάλιζε τις ψήφους, ώστε να εκλεγεί δήμαρχος της Ρώμης. Στην προεκλογική της εκστρατεία υποσχόταν μια “ερωτική πόλη” που θα απείχε λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Βατικανό και θα περιελάμβανε sex shops, σινεμά με ταινίες πορνό, αλλά και strips clubs! Τελικά, διαψεύστηκε!

Sonny Landham

Ο Sonny Landham, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Κεντάκι, είχε συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Ωστόσο στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε γυρίσει αρκετές ταινίες soft πορνό, τις οποιες θέλει να ξεχάσει…

Read More

And More