Από σήμερα “Το σόι σου” θα χτυπά… Χ2 στους δέκτες μας!

Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι επιστρέφουν, χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»!
Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν ξανά το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.
Με άλλα λόγια από σήμερα «Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια, δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη ,λοιπόν, και κάθε Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία θα συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και θα μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις. Κάπως έτσι κάθε Πέμπτη θα τρώμε στο σπίτι των Χαμπέων και κάθε Παρασκευή θα δοκιμάζουμε τα εδέσματα των Τριανταφυλλαίων.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων. Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται κάθε Κυριακή, με αποτέλεσμα να εκτυλίσσονται στους δέκτες μας ιστορίες καθημερινής τρέλας που καταγράφουν τη ζωή μας και τις οικογενειακές επεισοδιακές συναθροίσεις μας.
Τι θα δούμε δε απόψε;
Ο Σάββας (Ηλίας Μελέτης) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Όμως, και οι δύο δείχνουν να είναι ψυχραμένοι. Η Χαρά, με το δικό της γνωστό τρόπο, μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φόρα από την ημέρα που είναι μαζί το ζευγάρι, ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα!
Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που κάθε μια, προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα με αποκορύφωμα την ανάμιξη του Διονύση (Σόλων Τσούνης) και της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα). Σε όλο αυτό το καταιγισμό παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης προσπαθεί να ξυριστεί και ο Σάββας να βρει λύση σε αυτό που πραγματικά τον απασχολεί …
Επεισόδιο Παρασκευής:

Πόσες φορές δεν έχετε πάει κάπου για πέντε λεπτά και τελικά σας έχει βρει η νύχτα; Αυτό ακριβώς παθαίνει και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας). Κυριακή, μέρα γηπέδου γι’ αυτόν και για τον κολλητό του. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι των δικών του απλά για να πει μια «καλημέρα»; Τα πάντα!

Γιατί; Γιατί η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) θα θυμηθεί ξαφνικά ότι το κουρτινόξυλό της θέλει φτιάξιμο, η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) θα καταλάβουν ότι, αν μείνουν μόνες τους, η πεθερά τους θα βρει τρόπο να τους χαλάσει τη μέρα, ενώ λίγο πριν φύγει για το γήπεδο, θα ανακαλύψει ότι η μικρή Χαρά έχει φέρει από το σχολείο… ψείρες!

Την οικογενειακή σειρά του Alpha σκηνοθετεί ο Γιώργος Σιούγας. Το σενάριο είναι των Αποστόλη Τσαούσογλου, Νίκου Μήτσα και Γιώργου Ηλιόπουλου. Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης κ.α.

Read More

And More