Από τις 23 Μαρτίου θα γυρίζει ο… “Τροχός”! Ξεκίνησαν σήμερα τα πρώτα γυρίσματα.

Μετά από δύο και πλέον μήνες τρελής αναζήτησης του ιδανικού παρουσιαστή, μετά από δύο και πλέον μήνες τρελής προώθησης της επανεμφάνισης του θρυλικού “Τροχού της τύχης” στους δέκτες, μετά από δύο και πλέον μήνες επίσης… τρελών αιτήσεων συμμετοχής, έφτασε η ώρα για να…γυρίσει και ο τροχός.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως έφτασε η ώρα για να ανάψουν οι τηλεοπτικές μηχανές και για να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής. Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, χθες έγινε η γενική πρόβα-δοκιμή με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα να έχουν μεγάλο άγχος και σήμερα;

Σήμερα ξεκίνησαν και τα πρώτα γυρίσματα, όπου σου λέει παρά το άγχος της αρχής και της απειρίας των δύο “πρωταγωνιστών” του παιχνιδιού, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απίστευτα κεφάτο και… καθηλωτικό.

Ο “Τροχός της τύχης” έρχεται με… φόρα στους δέκτες μας από το Star και αν κρίνω από το γεγονός ότι υπήρξαν πάνω από 10.000 αιτήσεις συμμετοχής, αυτή η επανεμφάνιση δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Οσο για το προγραμματίζεται η πρεμιέρα; Στις 23 Μαρτίου θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι του Star πως θα είναι όλα έτοιμα και θα ξεκινήσει το μεγάλο… παιχνίδι του καναλιού της κάτω Κηφισιάς με τον κόσμο!!!

Και είπαμε, παραδοσιακά, ο “Τροχός” ντύνει, στολίζει, νοικοκυρεύει…

Read More

And More