Απο της… κρίσης τα δόντια την γλίτωσε το “Ταλέντο” !

Θα πάει, δεν θα πάει του χρόνου, θα πάει, δεν θα πάει του χρόνου, ε τελικά θα πάει ! Ναι, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, τελικά απ ΄ότι έμαθα θα συμπεριλαμβάνεται στα τηλεοπτικά σχέδια του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Λόγω κρίσης και μειωμένου προυπολογισμού, οι Αντεννικοί είχαν σκεφθεί αρχικά το συγκεκριμένο σόου που παραδοσιακά βγαίνει στους δέκτες μας τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια απο τον Μάρτη και μετά, φέτος να σημειώσει… απουσία, μιας και ο… λογαριασμός δεν έβγαινε ,όπως δεν βγαίνει άλλωστε και σε όλα τα κανάλια.

Μετά απο πολλές συσκέψεις, εντέλει αποφασίστηκε το “Ταλέντο” να την γλιτώσει απο της… κρίσης τα δόντια και να βγει κανονικά στον αέρα μετά την είσοδο της νέας χρονιάς.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και νωρίς – νωρίς την πολιορκία της ωραίας Ευγενίας, προκειμένου να την πείσουν να κάνει ένα διάλειμμα στην συνεργασία της με το Mega (άλλωστε δεν έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, αν και… βέτο της έχει τεθεί από τους Megaλικούς) και να δεχτεί να καθίσει στην κριτική επιτροπή του προγράμματος.

Και μάλλον είναι περιττό να σας πω, πως εννοείται πως στις δύο άλλες καρέκλες θα ξανά δούμε τον φοβερό και τρομερό Ηλία Ψιννάκη και τον Βαγγέλη Περρή.

Read More

And More