Από τις Μάχες στα Catwalk της Νέας Υόρκης! Φωτογραφίες και βίντεο

Οι Νεοϋρκέζοι μάγοι της μόδας, αποφάσισαν να ανοίξουν το New York Fashion Week, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Να παρουσιάσουν ένα σόου μόδας όπου πρωταγωνίστησαν μοντέλα, όχι επαγγελματίες, αλλά γυναίκες της διπλανής πόρτας.

Γυναίκες στρατιωτίνες που υπηρέτησαν την πατρίδα τους στον αμερικανικό στρατό και σε κάποιες περιπτώσεις ρίχθηκαν με αυτοθυσία στο βωμό του καθήκοντος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά. Με αυτόν τον τρόπο οι διοργανωτές θέλησαν να αναδείξουν για μια ακόμη φορά γυναίκες πρότυπα που ο σωματότυπός τους απέχει μακράν από αυτόν ενός κλασσικού μοντέλου και από την άλλη να τιμήσουν με έναν πρωτότυπο τρόπο τις ηρωίδες του αμερικανικού στρατού.

Ιδιαίτερη δε αίσθηση προκάλεσε το catwalk μιας ακρωτηριασμένης στρατιωτίνας με προσθετικό μέλος και τον οδηγό σκύλο της.

Για εκείνην, το πεδίο της μάχης δεν είναι τίποτα σε σχέση με την πασαρέλα! ‘Οκ, γύρισα απο το Κουβέιτ, πολέμησα στο Ιράκ, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να περπατήσω λίγα μέτρα’, Και όμως για κάποιο λόγο είναι απόλυτα τρομακτικό!”

Διάβασε περισσότερα και δες το σχετικό βίντεο στο OnAlert.gr

Read More

And More