Από το δελτίο ειδήσεων… στη σκηνή του θεάτρου!

Από το δελτίο ειδήσεων στο… θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβηκε στη σκηνή του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και έπαιξε έναν άλλο ρόλο στην παράσταση “Πεινάει κανείς”, της Αθηνάς Παππά. Εκεί σχολίασε την πείνα και τον κανιβαλισμό που είναι και το κεντρικό θέμα της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Στράτος Τζώρτζογλου.
“Όσο διαρκούσε η παράσταση μετρούσα πόσες δαγκωματιές υπάρχουν στο σώμα μου από τα στόματα άλλων αλλά και πόσα ίχνη από δαγκωματιές δικές μου υπάρχουν σε άλλων σώματα”, αποκάλυψε η Σία Κοσιώνη στην “Espresso”.

Η ίδια μάλιστα, δέχτηκε να εμφανιστεί στην παράσταση, θεωρώντας πως το ίδιο το έργο αγγίζει τα ευαίσθητα θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η πείνα και ο κανιβαλισμός σύμφωνα με τη δημοσιογράφο υπάρχουν στις καθημερινές μας σχέσεις και κάποιοι πατούν επί πτωμάτων για να ανέβουν.
Τα media κανιβαλίζουν και κανιβαλίζονται,δήλωσε η Σία Κοσιώνη και συμπλήρωσε: “Η δημοσιογαφία και η πολιτική κανιβαλίζουν η μιά την άλλη.”

Read More

And More