Απο το ίντερνετ αγόρασε τις σφαίρες ο μακελάρης του Ντένβερ

Ο 24χρονος είχε μεταμφιεστεί σε Τζόκερ και σύμφωνα με αυτόπτες ήταν εξαιρετικά ψύχραιμος την ώρα που σκόρπιζε το θάνατο.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν 11 απο τους συνολικά 70 ανθρώπους που πυροβόλισε ο 24χρονος ένοπλος μέσα σε κινηματογράφο στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ, κατά την διάρκεια μιας μεταμεσονύκτιας πρώτης προβολής της νέας ταινίας με τον Μπάτμαν.

Απο τους 70, 12 υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ άλλοι 30 νοσηλεύονται.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης του μακελειού είχε αγοράσει νομίμως διαδικτυακά τους τελευταίους δυο μήνες πάνω από 6.000 σφαίρες και φυσίγγια. Σύμφωνα με τον Νταν ‘Οατς, αρχηγό της αστυνομίας στο προάστειο Ορόρα, ο Τζέιμς Χολμς είχε αγοράσει τα πυρομαχικά, αλλά και τέσσερα όπλα, από τοπικά καταστήματα.

Ο Όατς πρόσθεσε ότι ανάμεσα στα όπλα που αγόρασε ο Χολμς είναι και πολλοί γεμιστήρες για το τουφέκι που χρησιμοποίησε, ανάμεσά τους ένας γεμιστήρας 100 σφαιρών, που βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης.

Εμπειρογνώμονες μού εξήγησαν ότι με τον γεμιστήρα αυτόν, μπρούσε να ρίξει 50 με 60 σφαίρες το λεπτό, τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Καθώς οι ερευνητές της αστυνομίας και του FBI συγκεντρώνουν στοιχεία για το μακελειό σε μια από τις αίθουσες ενός κινηματογράφου στο Κολοράντο, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ρίξουν φως στην εικόνα του φερόμενου ως δράστη…

Read More

And More