Από τον “Τιτανικό”, μέχρι και την… “Λούφα και παραλλαγή” ! Λατρεμένα soundtracks έρχονται στο “Chart Show”…

Ενα μοναδικό, μελωδικό ταξίδι στην μεγάλη οθόνη θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη, με… ξεναγό την Ναταλία Γερμανού. Βλέπετε, ακόμα ένα ολοκαίνουργιο “Chart Show” βγαίνει στον αέρα από τον Alpha και αυτή την φορά είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα κινηματογραφικά soundtracks που έχουμε λατρέψει.

Ετσι, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε θρυλικά μουσικά κομμάτια, όπως ήταν για παράδειγμα το τραγούδι που έντυσε τον “Τιτανικό”, ή το “Dirty Dancing” και η αλήθεια είναι βέβαια, πως έχω μεγάλη περιέργεια για το τι βρίσκεται στην κορυφή !
Την Κυριακή ,λοιπόν, 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα τραγούδια από soundtrack κινηματογραφικής ταινίας των τελευταίων 30 ετών. Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε soundtrack νέων αλλά και παλιότερων ελληνικών και ξένων ταινιών, από το “Dirty Dancing” και τον “Τιτανικό” , – όπως ήδη σας είπα – , μέχρι το “Ταξίδι στα Κύθηρα” και το “Λούφα και Παραλλαγή”.

Ποιο τραγούδι ,όμως, βρίσκεται στην κορυφή; Η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Μιμή Ντενίση, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Κωστή Ζαφειράκη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30. Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι οι Δέσποινα Ολυμπίου, Shaya, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Ελισάβετ Σπανού, Otherview και Ελευθερία Ελευθερίου.

Read More

And More