Αποδείξεις πως ο πρώην αγαπημένος της JLO είχε επικοινωνία με την τρανσέξουαλ!

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της JLO με τον χορευτή και ηθοποιό Casper Smart. Μάλιστα μια νέα ημίγυμνη φωτογραφία που έστειλε ο ίδιος στην τρανσέξουαλ Sofie Vissa έρχεται να ξεδιαλύνει τις φήμες για την επικοινωνία ή μη του χορευτή μαζί της.

Μετά τις φήμες και τα καταιγιστικά δημοσιεύματα για το φλερτ και το sexting με την τρανσέξουαλ Vissa, ήρθε και η απόδειξη. Το περιοδικό In Touch δημοσίευσε φωτογραφία του 27χρονου χορευτή μόνο με το εσώρουχο, την οποία και έστειλε με private message στο instagram στη Sofie Vissa από το κινητό του.

/

Η τελευταία πράξη του δράματος φαίνεται πως παίχτηκε με τη δημοσίευση αυτή της φωτογραφίας που αποδεικνύει την επικοινωνία των δύο, παρά τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος. Η Sofie Vissa μιλώντας στο US Weekly ανέφερε: “Δεν πλησίασα τον Casper για να τον χωρίσω. Είναι κάτι που ο ίδιος με την Jennifer Lopez πρέπει να συζητήσουν. Πρέπει να λύσουν ο,τιδήποτε δεν πηγαίνει καλά, γιατί προφανώς κάτι πάει στραβά στη σχέση τους”.

/

Παρόλα αυτά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διάσημος χορευτής που είχε σχέση τα τελευταία χρόνια με τη λατίνα σταρ, ξεκίνησε την επικοινωνία με την τρανσέξουαλ αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει. Το TMZ γράφει χαρακτηριστικά πως ο Casper ως εργένης πια, είχε κάθε δικαίωμα να φλερτάρει με όποια θέλει.

Πάντως από το περιβάλλον της τραγουδίστριας επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους και πως η JLO είναι πλέον καλά με αυτή την εξέλιξη στην προσωπική της ζωή. Ο Casper Smart από την άλλη προετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός, ενώ και εδώ φήμες τον θέλουν να πρωταγωνιστεί και σε ταινία πορνό με συμπρωταγωνίστρια… ποια άλλη; Την πέτρα του σκανδάλου Sofie Vissa.

Read More

And More