Αποφοίτησε η πριγκίπισσα Beatrice! Δες φωτογραφίες

Χαρά και συγκίνηση έφερε στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας η αποφοίτηση της πριγκίπισσας Beatrice από το Πανεπιστήμιο. Η 23χρονη πριγκίπισσα ήταν πολύ ενθουσιασμένη και κρατούσε υπερήφανα στα χέρια της, τον τίτλο σπουδών της.
Μπορεί η χθεσινή μέρα να ήταν μια από τις σημαντικότερες για εκείνη, ωστόσο τα φωτογραφικά φλας τράβηξε η συγκίνηση της μητέρας της, η οποία ήταν έτοιμη να κλάψει. Η νεαρή πριγκίπισσα βρέθηκε μαζί με τους γονείς της στο Goldsmiths College, όπου έγινε και η τελετή αποφοίτησης.

Η Beatrice, που είναι πέμπτη στη διαδοχή του θρόνου, αντιμετωπίζει από μικρή προβλήματα δυσλεξίας και είχε δεχτεί μεγάλη βοήθεια από καθηγητές για να εξασκηθεί στην ανάγνωση και τη γραφή και πράγματι τα κατάφερε και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο. Οι σπουδές που ολοκλήρωσε είναι θεωρητικού περιεχομένου και έχουν να κάνουν με κείμενα κλασικών συγγραφέων, όπως του Machiavelli, Hobbes και Freud.
Ωστόσο, μετά την αποφοίτησή της, η νεαρή πριγκίπισσα δεν θα έχει το άγχος των υπολοίπων σπουδαστών που τελειώνουν το Πανεπιστήμιο και ψάχνουν για δουλειά, αφού για ένα διάστημα θα εκπαιδευτεί στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις του παλατιού.
Δες φωτογραφίες από την αποφοίτησή της:

Read More

And More