Αποκαλύψεις από τη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον σύντροφο της να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της

Αποκαλύψεις από τη γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον σύντροφο της να πυροβολήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της | tlife.gr

Η γυναίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του εν διαστάσει συζύγου της, ενώ έχουν απαγγελθεί σε βάρος της και κατηγορίες απείθειας, εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, εκβιασμού και απλής σωματικής βλάβης.
Το απόγευμα της 13ης Απριλίου 2019, ο 37χρονος σύντροφός της, πήγε έξω από το κατάστημα του εν διαστάσει συζύγου της και πυροβόλησε δύο φορές. Το όπλο έπαθε εμπλοκή, έφυγε και επέστρεψε, πυροβολώντας άλλες έξι φορές. Τρεις ημέρες μετά, εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του… Ο 53χονος εν διαστάσει σύζυγος τραυματίστηκε στον δεξί γλουτό και χειρουργήθηκε.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα τεσσάρων παιδιών, είπε για το μοιραίο απόγευμα, όταν πήγε στο εστιατόριο του 53χρονου: “Άρχισε να με σπρώχνει, να μου τραβάει τα μαλλιά, με έριξε κάτω… Γενικά είναι βάναυσος άνθρωπος. Υπάρχουν χαρτιά από καταγγελίες στην αστυνομία, δεν είναι μόνο λόγια. Μετά κατέβηκε ο αδερφός του που μένει πάνω από το εστιατόριο και με χτύπησε με σιδερογροθιά και έπεσα κάτω ξερή. Η κόρη μου ειδοποίησε τον σύντροφο μου και τον μεσαίο γιο μου. Έφαγα πάρα πολύ ξύλο.

Εγώ ήμουν έγκυος, κάτι που δεν γνώριζαν τα παιδιά μου. Αντί να έχω κάνει εγώ μήνυση για ανθρωποκτονία σε βάρος μου, γιατί μου σκότωσαν το μωρό που δεν έχει γεννηθεί, κατηγορούμαι ως ηθικός αυτουργός. Αυτοί οι κύριοι άλλαξαν δύο φορές τις καταθέσεις τους…”.

Πηγή: Newsit

READ more