Αποκάλυψη! Κρούσματα κορονοϊού και στο Big Brother! (video)

Για την απόφασή του να αναβάλει το live του Σαββάτου στο J2US, μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ο παρουσιαστής και παραγωγός ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να μη βγει στον «αέρα» το μουσικό σόου, καθώς θέλησε να προστατέψει τους εργαζόμενούς του. “Περίεργη ημέρα και η χθεσινή και η σημερινή για εμάς στο Just. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, όταν ένιωθα εγώ ότι έχω κρυώσει. Ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα, αντί να γίνει την Τρίτη, να γίνει τη Δευτέρα. Είχαμε κάνει και το Σάββατο και κανείς δεν είχε βγει θετικός” είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και συμπλήρωσε ότι έγιναν και επαναληπτικά τεστ σε όλα τα μέλη του J2US.

Ακόμα, ο Νίκος Κοκλώνης επεσήμανε: “Όταν ενημερώθηκα, λοιπόν, χθες ότι ένας τεχνικός σε μία άλλη μεγάλη παραγωγή έχει βγει θετικός…”, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει: “Να το πούμε, είναι επίσημο. Είναι στο Big Brother και μάλιστα δεν είναι ένα το κρούσμα, αλλά φημολογείται ότι είναι περισσότερα”. 

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Open:

Read More

And More