Αποκάλυψη! Όσες φορές η Βίκυ Καγιά πέταξε τα ρούχα της (Φωτογραφίες)

“Είναι φορές που σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν τα πράγματα έρχονταν διαφορετικά στη ζωή μου και είχα την ικανότητα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ποιες θα ήταν οι επιλογές μου; Ξέρω πια πως δε θα άλλαζα ούτε στιγμή, ούτε λεπτό από το ταξίδι που διάλεξα ή που με διάλεξε αυτό” είναι η φράση με την οποία η Βίκυ Καγιά άνοιγε το βιβλίο των αναμνήσεών της το 2006 .

Ένα συλλεκτικό βιβλίο που βρήκε το TLIFE και ξεχώρισε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφικές της στιγμές.

Στιγμές που η Βίκυ Καγιά επέλεξε να πετάξει τα ρούχα της και να αναδείξει την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος. Είναι εκείνη άλλωστε που μέσα από το GNTM παροτρύνει τα μοντέλα να μη ντρέπονται για το σώμα τους, να το αγκαλιάζουν και να μη διστάζουν να φωτογραφηθούν χωρίς ρούχα αφού μια φωτογραφία ενός γυμνού κορμιού δεν μπορεί να είναι πρόστυχη ούτε ανήθικη. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που η ίδια γνωρίζει καλά έχοντας ποζάρει αμέτρητες φορές στον φωτογραφικό φακό με ακάλυπτο το σώμα της.

Η φράση με την οποία η Βίκυ Καγιά επέλεξε να ξεκινήσει την ξενάγηση στον κόσμο των δικών της μαγικών αναμνήσεων φαίνεται να την αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα. Δείχνει να γεννήθηκε για το χώρο του μόντελιγνκ και ο χώρος του μόντελινγκ για αυτή. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκ τότε δε χώρισαν ποτέ.

«Η δουλειά μου έγινε ο κόσμος μου, η ζωή μου, το συστατικό που ζύμωσε το χαρακτήρα μου και με πειθάρχησε από την ηλικία των 14 ετών» έγραφε η ίδια στο εν λόγω συλλεκτικό φωτογραφικό άλμπουμ.

Η Βίκυ Καγιά δε φοβήθηκε ποτέ να σταθεί μπροστά στο φακό όπως ακριβώς γεννήθηκε, να ποζάρει με αισθησιασμό καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού και προκαλώντας τον θαυμασμό των γυναικών.

Σύμμαχό της σε αυτό το μαγικό ταξίδι η Βίκυ είχε πάντα τις δυο οικογένειές της, τη βιολογική αλλά και εκείνη που δημιούργησε εργαζόμενη ως μοντέλο. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πολλές φορές στις audition του show ζητά από τους συμμετέχοντες να της πουν πως οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την επιθυμία τους να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το συλλεκτικό αυτό βιβλίο από το οποίο προέρχονται οι φωτογραφίες, είναι αφιερωμένο στους γονείς της που της επέτρεψαν να ασχοληθεί με το μοντελινγκ και που ποτέ δεν έβαλαν φρένο στην καριέρα της.

Read More

And More