Αποκάλυψη: «Σοκαρίστηκα όταν άρχισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη να με βρίζει, έλεγε ότι την κατέστρεψα»

Ο Χρήστος Νέζος μέσα από τη στήλη Vintage Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 1/2 διηγήθηκε το παρασκήνιο από τα ευτράπελα των ζωντανών συνδέσεων. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε ένα περιστατικό με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Χρήστος Νέζος θυμήθηκε όταν… κατέληξε στα νερά της λίμνης της Καστοριάς με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, όταν η βάρκα τους αναποδογύρισε: «Είχα το μυαλό μου να είναι καλό το πλάνο. Έσπρωχνα σιγά σιγά τη βάρκα, άρχισε να γέρνει τόσο πολύ και συνειδητοποίησα ότι πέφτουμε. Εγώ έχω αλλεργία στα βρεγμένα ρούχα.

Δεν κατάλαβα το νερό επάνω μου, δεν καταλάβαινα τίποτα, σκεφτόμουν μόνο το ρεζιλίκι. Δεν σκέφτηκα ποτέ την γυναίκα, αν πνίγηκε. Όταν βγήκαμε από το νερό, την έβρισα τόσο πολύ και της είπα «με κατέστρεψες, γίναμε ρεζίλι δημόσια». Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Είδα το πλάνο εκατό φορές και έφταιγα εγώ!

Έμεινα μόνο με το εσώρουχο και πήγα απέναντι στο κτίριο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για να ζητήσω βοήθεια. Χτύπησα την πόρτα ενός γραφείου και όταν είπα σε δύο κυρίες ότι έπεσα στην λίμνη και δεν έχω ρούχα να φορέσω, μιλούσαν στο τηλέφωνο και μου απάντησαν “για εσάς μας λένε”!».

Άλλη μία σύνδεση, εξαιρετικά επικίνδυνη, είχε με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και η γνωριμία του με ένα… ανακόντα, το οποίο τον δάγκωσε. Ο πόνος ήταν αφόρητος και πήγε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του λένε να περιμένει γιατί δεν ήξεραν τι μπορεί αν προκαλέσει το ανακόντα. Τελικά ήρθε η απάντηση από την Αμερική ότι το ανακόντα δεν έχει δηλητήριο και έφυγε.

Στη ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη για την εκπομπή «Μπράβο» άκουγε τον Ηλία Ψινάκη να λέει συνέχεια στον Σάκη Ρουβά «δόντια, δόντια»: «Του το φώναζε για να γελάει ο Σάκης Ρουβάς. Όσο μιλούσαμε με τον Σάκη Ρουβά και την Καίτη Γαρμπή, είχα απέναντί μου την Ελένη Μενεγάκη και την άρπαξα για να την βγάλω στον αέρα. Έμειναν κάγκελο στο MEGA, αυτή η εποχή των shows του MEGA δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σήμερα».

Αξέχαστη είναι η στιγμή που ο Χρήστος Νέζος συνάντησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Με την Αλίκη είχαμε συνεννοηθεί τα πάντα, να κάνουμε δύο συνδέσεις αρχικά. Όταν στο μπρέικ ανέβηκα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείο να την πάρω και μπήκαμε στο ασανσέρ, η Αλίκη γύρισε και άρχισε να με βρίζει. Μου έλεγε “γιατί μου το έκανες αυτό, με κατέστρεψες” κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Είχα πάθει σοκ. Η Αλίκη είχε πειραχτεί πάρα πολύ επειδή δεν βγήκε και στην πρώτη σύνδεση».

Read More

And More