Αποκαλύπτει τη ζωή της η Demi Moore

Αποκαλύπτει τη ζωή της η Demi Moore | tlife.gr

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών star του Χόλυγουντ, η διάσημη ηθοποιός Demi Moore ετοιμάζεται να γράψει την αυτοβιογραφία της και να αποκαλύψει πολλά μυστικά για το παρελθόν της.

Προς το παρόν βρίσκεται σε συνομιλίες με διάφορους εκδότες της Νέας Υόρκης προκειμένου να πουλήσει τα δικαιώματα του βιβλίου της, και σ

ύμφωνα με τον ατζέντη της, η 47χρονη ηθοποιός δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια συμφωνία.

Ωστόσο, με πολύ ενδιαφέρον περιμένουν την αυτοβιογραφία της οι θαυμαστές της, καθώς μέσα από αυτό το βιβλίο αναμένεται να αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές της ζωής της και τα μυστικά της επιτυχίας της.

Η Demi Moore, άλλωστε, που έγινε γνωστή από τις ταινίες «Ghost» και «A Few Good Men», δεν διστάζει να προκαλεί το κοινό με τη ζωή της. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της γυμνής φωτογράφησης που είχε κάνει όταν ήταν έγκυος το 1991.

Ακόμη, πολλοί, περιμένουν ανυπόμονα να αποκαλύψει τη μυστική συνταγή που την κάνει να φαίνεται τόσο λαμπερή, και να μάθουν πως γίνεται, παρόλο που είναι μάνα τριών, να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον το κατά [πολλά χρόνια νεότερου συζύγου της Ashton Kutcher.

Η Demi σίγουρά είναι μια γυναίκα που έχει να πει πολλά για τη ζωή της, και να γράψει ακόμη περισσότερα!

READ more