“Αποκαλυπτικά”: Κλείνουν νέο… ραντεβού με τους τηλεθεατές!

“Αποκαλυπτικά”… Μία εκπομπή η οποία , – ναι το παραδέχομαι -, δεν κάθεται καλά! Μία εκπομπή η οποία δεν γνωρίζει την λέξη “ησυχία”! Μία εκπομπή η οποία τρελαίνεται για τις ανατροπές και τις εκπλήξεις…

Μία ,λοιπόν, νέα έκπληξη ετοίμασε η επιτυχημένη εκπομπή του Epsilon για τους τηλεθεατές της, μετά από σχετική έμπνευση που είχε βεβαίως-βεβαίως ο αρχηγός της, Μένιος Φουρθιώτης.

Ο παρουσιαστής σκέφτηκε να βρει έναν τρόπο, με τον οποίο οι τηλεθεατές να μπορούν να ανακαλύπτουν εύκολα και γρήγορα ότι τους ενδιαφέρει σε σχέση με την συγκεκριμένη εκπομπή. Με άλλα λόγια; Σκέφτηκε να βρει έναν τρόπο με τον οποίο οι φανατικοί φίλοι , – και γιατί όχι και οι… εχθροί; -, των “Αποκαλυπτικών” να μπορούν να εντοπίζουν τα πάντα όλα για την αγαπημένη τους τηλεοπτική συνήθεια.

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το site “tvapokaliptika.gr”! Ένα site στο οποίο όπως θα κατάλαβες ήδη λατρεμένη, αφορά μόνο στην εκπομπή και σε όλα όσα κινούνται γύρω από αυτή.

Πρόκειται για ένα νέο “παράθυρο” που άνοιξε στον κόσμο του Internet κι εκεί όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να εντοπίσουν συγκεντρωμένες όοοολες τις εκπομπές των “Αποκαλυπτικών” από την πρώτη μέρα που είναι στον αέρα μέχρι και σήμερα, φωτογραφίες, πληροφορίες και φυσικά και όλα όσα έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Epsilon τα τελευταία χρόνια.

Αναδημοσιεύσεις συγκεντρωμένες (εννοείται πως συνοδεύονται κι από το όνομα της “πηγής” που τις είχε φιλοξενήσει), αλλά και ποσοστά τηλεθέασης.

Γι ΄αυτό σου λέω, τα “Αποκαλυπτικά” κλείνουν νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές, αυτή την φορά μόνο με ένα… “κλιꔨ, έχοντας αποκτήσει ένα καλαίσθητο, λειτουργικό, γρήγορο site, για τους πιο… απαιτητικούς τηλεθεατές, οι οποίοι δεν αρκούνται στο να παρακολουθούν την εκπομπή μόνο στο Epsilon.

Read More

And More