“Αποκαλυπτικά”: Τρελό γκραν-πρι στους πίνακες τηλεθέασης!

Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, δεν είναι η τρίτη, αλλά είναι η τέταρτη, συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν για τα “Αποκαλυπτικά”! Και παρά το γεγονός ότι τα “Αποκαλυπτικά” βρίσκονται στον αέρα του Epsilon για τέσσερις σεζόν, έχουν καταφέρει και να μην εμφανίζουν σημάδια κόπωσης και τηλεοπτικής φθοράς και να συνεχίζουν ακόμα πιο δυναμικά την τηλεοπτική τους πορεία.

Ο Μένιος Φουρθιώτης – είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι – έχει καταφέρει μαζί με την παρέα του να γίνουν η απόλυτη τηλεοπτική μανία του Σαββατοκύριακου και αυτό είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, μιας και οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Ετσι, κάθε Σάββατο και Κυριακή που το ραβασάκι της Nielsen κυκλοφορεί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, βλέπει κανείς την εκπομπή του καναλιού του Περιστερίου να σκαρφαλώνει όλο και ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης, ξεπερνώντας διαρκώς τον ίδιο της τον εαυτό, τις ίδιες της τις επιδόσεις.

Με τρελή… φόρα ,λοιπόν, έχουν ξεκινήσει τα “Αποκαλυπτικά” αυτή την τέταρτη σεζόν στο Epsilon, σημειώνοντας επιδόσεις που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Και για του λόγου το αληθές;

Την πρώτη εβδομάδα που ο Μένιος έκανε πρεμιέρα στους δέκτες μας, – δηλαδή το Σάββατο 17 και 18 Σεπτεμβρίου – , κατάφερε το Σάββατο να αγγίξει κατά μέσο όρο το 20,5% και την Κυριακή το 19,2%, αντίστοιχα. Μάλιστα η εκπομπή στις γυναίκες 45-64 ετών απογειώθηκε στο 30,1% την μία μέρα και στο 32,5% την επόμενη.

Το… γκραν-πρι της εκπομπής ,όμως, στους πίνακες τηλεθέασης συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου το Σάββατο άγγιξε κατά μέσο όρο το 21,2% και την Κυριακή το 18,8%, ενώ στα γυναικεία κοινά από 45-64 ετών έφτασε μέχρι και το 31,8% και το 30,1% αντίστοιχα!

Και σας μιλάμε για… γκραν-πρι, γιατί ας μην ξεχνάμε πως το Epsilon είναι ένα κανάλι που τώρα αναπτύσσει την δυναμική του. Είναι ένα κανάλι το οποίο το περασμένο Σαββατοκύριακο ο συνολικός ημερίσιος μέσος όρος τηλεθέασης που κέρδισε δεν ξεπέρασε το 10,0% και η εν ΄λόγω εκπομπή κατάφερε την ώρα της μετάδοσής της να “πετάξει” το κανάλι στα ύψη, διπλασιάζοντας τις επιδόσεις του!


Read More

And More