“Αποκαλυπτικά”: Χαρακτηριστικά “κλικ” από τα backstage του ολοκαίνουργιου τρέιλερ της εκπομπής!

Ε, ναι ,λοιπόν, είναι γεγονός! Τα “Αποκαλυπτικά” βρίσκονται και πάλι… ανάμεσά μας! Τα “Αποκαλυπτικά” είναι εδώ και είναι πιο… αποκαλυπτικά απο ποτέ! Με άλλα λόγια; Τα “Αποκαλυπτικά” για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, μένουν πιστά στο τηλεοπτικό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές. Πιο πιστά πεθαίνεις!!!

Η επιτυχημένη εκπομπή του Epsilon για ακόμα μία χρονιά κλείνει πονηρά το μάτι στους φανατικούς της φίλους και συνεχίζει ακάθεκτη την τηλεοπτική της πορεία. Από τις 9 Σεπτεμβρίου ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με την γνωστή πλέον τηλεοπτική του παρέα, επιστρέφει στον αέρα του καναλιού των Μελισσίων και υπόσχεται να προσφέρει ακόμα πιο αποκαλυπτικά και συναρπαστικά μεσημέρια.

Και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και αυτό το καλοκαίρι, ο οικοδεσπότης έπιασε πρώτος δουλειά, μιας και έπρεπε να γυριστεί το ολοκαίνουργιο τρέιλερ της εκπομπής. Γιατί πρεμιέρα χωρίς τρέιλερ δεν γίνεται…

Το ραντεβού είχε κλειστεί για σήμερα το πρωί, σε ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια του Αμαρουσίου. Και όταν σου λέω πρωί λατρεμένη, εννοώ πρωί… Πρωί δηλαδή, κάπου εκεί λίγο μετά τις 7.00! Βλέπεις ο Μένιος είναι εκνευριστικά πρωινός τύπος, οπότε και όλες οι δουλειές του γίνονται με την.. αυγούλα!

Φυσικά μαζί με τον Μένιο βρέθηκαν και όλοι οι στενοί του συνεργάτες και εννοείται και ο καινούργιος σκηνοθέτης των “Αποκαλυπτικών”, ο Άρης Λυχναράς!

Και παρά το πρωινό ξύπνημα, κατά την διάρκεια του γυρίσματος υπήρξε ιδιαίτερος ενθουσιασμός και μία άκρως θετική διάθεση, μιας και όλοι αδημονούν για την πρεμιέρα! Πως αδημονούν αυτή την εποχή τα παιδιά για να χτυπήσει και πάλι το κουδούνι και να επιστρέψουν στα θρανία τους; Ε, κάτι ανάλογο.

Το φετινό τρέιλερ της εκπομπής έχει άφθονες δόσεις χιούμορ, μιας και όλοι ήθελαν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Ενα σου λέω λατρεμένη, το φετινό τρέιλερ της εκπομπής είναι εμπνευσμένο από την θεά… “Ντένη Μαρκορά”, μιας και ως γνωστόν λατρεύουμε “Δύο Ξένους”.

Όσο για το ποιό είναι το φετινό σλόγκαν; “Απλά Αποκαλυπτικά”!!!

Και “Απλά Αποκαλυπτικά”, γιατί μετά από πέντε χρόνια στον αέρα, η αλήθεια είναι πως αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή δεν χρειάζεται πια συστάσεις. “Απλα Αποκαλυπτικά” γιατί πια όλοι γνωριζόμαστε καλά…

“Απλά Αποκαλυπτικά”, γιατί σαν τα “Αποκαλυπτικά” δεν έχει…

‘Αντε και καλή μας αρχή! Και είπαμε 9 Σεπτεμβρίου στις 13:40 μ.μ. ραντεβού στο Epsilon…

Read More

And More