Αποκαλυπτική μαρτυρία στο “Μαζί σου” – “Πώς έμπλεξα στα δίχτυα του ροζ κυκλώματος” (video)

Κύκλωμα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές και Ελληνίδες, μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού», εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 14 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και αρχηγικό μέλος της, που είναι Έλληνας, αλλά και μία αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για άλλα αδικήματα. Σημειώνεται, ότι συγκατηγορούμενοι των συλληφθέντων είναι επιπλέον 11 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο οι δράστες είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην πορνεία τουλάχιστον 45 γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, στην οποία παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» βρέθηκε καλεσμένη μια κοπέλα, η οποία εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς έμπλεξε στα δίχτυα του “ροζ” κυκλώματος. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς την προσέγγισαν, τι της υποσχέθηκαν και δήλωσε μετανιωμένη για όλα όσα έκανε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/pRkW57rrRpA

Read More

And More