Αποκαλυπτικό: Ανατροπές στην σύνθεση του πάνελ της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ποιοί έκλεισαν, ποιοί δεν απάντησαν, ποιοί είπαν “όχι”;

Τρέχουν καθημερινά οι εξελίξεις στο ΣΚΑΙ, μιας και οι εκρεμμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν και αφορούν στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, είναι ακόμα αρκετές.

Μπορεί το fresh τηλεοπτικό μενού του καναλιού σιγά-σιγά να έχει αρχίσει να μας “σερβίρεται” ,όμως, ακόμα είναι αρκετά τα “πιάτα” που δεν είναι έτοιμα και σίγουρα ένα από αυτά είναι η νέα, καθημερινή εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, “Εδώ”.

Ναι, “Εδώ” είναι ο τίτλος της, με την έννοια ότι “εδώ” καθημερινά θα συμβούν όλα.

Αυτές τις ημέρες ,λοιπόν, τόσο οι ιθύνοντες του καναλιού, όσο και η ίδια η Ντορέττα μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο που έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, με αυτό που ασχολούνται είναι με το ποιά ακριβώς θα είναι η σύνθεση της παρέας που θα βγαίνει κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο στον αέρα.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι λατρεμένη, αλλά πριν από λίγες ημέρες σου είχα πει για τα πρόσωπα με τα οποία συζητά. Τώρα; Τώρα σου έχω νεότερα, γιατί σύμφωνα με τα όσα έχουν πιάσει οι κεραίες μου, άλλοι έχουν πει το “ναι”, άλλοι δεν έχουν απαντήσει ακόμα κι άλλοι είπαν το μεγάλο “όχι”.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Σου έχω κι ένα πρόσωπο-έκπληξη που έρχεται για να προστεθεί στην ομάδα της εκπομπής με μία πιο… έκτακτη διάθεση!

Ας τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή. Μετά τον Παύλο Σταματόπουλο που έκλεισε και ανέλαβε το τιμόνι της εκπομπής, με την Ντορέττα έκλεισε και υπέγραψε και ήδη με το κανάλι και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος που έχει κλείσει και με την… βούλα και θα βρεθεί στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Άλλωστε, η συνεργασία τους και η τηλεοπτική τους “χημεία” είναι ,ήδη, δοκιμασμένη από την εποχή που οι δυο τους είχαν βρεθεί στον αέρα του Mega, στα “Καλημερούδια”.

Το μεγάλο ”όχι” σε αυτή την πρόταση αποφάσισε να το πει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία παρά το γεγονός ότι ήθελε πολύ να συνεργαστεί με την κολλητή της, τελικά έκανε πίσω, γιατί φέτος αποφάσισε να τολμήσει να ασχοληθεί και με το θέατρο και όπως ίσως φαντάζεσαι, θέλει να έχει χρόνο για να μπορεί να είναι και καλά διαβασμένη και καλά προετοιμασμένη, μιας και στο σανίδι ανεβαίνει πρώτη φορά και το συγκεκριμένο στοίχημα για την Μαίρη είναι και μεγάλο και σοβαρό.

Από την άλλη μεριά αυτός που δεν έχει απαντήσει ακόμα είναι ο… survivor Κωνσταντίνος Βασάλος (αυτό δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν ξέρω ποιός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, ο ίδιος που τους έχει στην… αναμονή ή οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ που του έκαναν την πρόταση και τώρα περιμένουν στο… ακουστικό τους, μιας και είναι τύπου… ανάρπαστος).

Τέλος, το πρόσωπο που έκλεισε και θα εμφανίζεται μία-δύο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή παρουσιάζοντας κάποιες συνεντεύξεις, είναι ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το “Εδώ”; Σύμφωνα με τα όσα προγραμματίζουν στο Φάληρο, πιθανότατα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More