Αποκαλυπτικό: Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου; Τι ετοιμάζει και που;

Καλοκαίρι… Παραδοσιακά η εποχή των πιο κρίσιμων τηλεοπτικών ζυμώσεων! Η εποχή που όλα τα κανάλια θυμίζουν… καζάνι που βράζει, μιας και κατά την διάρκεια των θερινών μηνών χτίζονται προγράμματα, νέες τηλεοπτικές συνεργασίες, ανανεώνονται οι παλιές και κάποιες άλλες; Απλώς διαλύονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτή την εποχή ,λοιπόν, οι μαραθώνιες συσκέψεις στα κανάλια είναι καθημερινό φαινόμενο, με brand-new τηλεοπτικές προτάσεις να βρίσκονται πάνω στο τραπέζι και φυσικά πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα να είναι υποψήφια για να αναλάβουν δράση!

Εξαίρεση σε αυτό το τηλεοπτικό κανόνα δεν αποτελεί το Star, όπου συγκεκριμένα αυτό το φετινό καλοκαίρι, είναι ένα… διακεκαυμένο καλοκαίρι για το κανάλι της κάτω Κηφισιάς.

Μην ξεχνάς λατρεμένη ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η… συνεργασία του, παύλα έμμεση συγχώνευση με τον ΣΚΑΙ, η εθελούσια που έχει ανακοινωθεί και φυσικά το νέο πρόγραμμα που στήνεται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ανάμεσα στα… ολοκαίνουργια που μας έρχονται με φόρα από την κάτω Κηφισιά, είναι (όπως σου είπα και χθες) και η απόφαση από Σεπτέμβρη στη θέση του “Live U” και της Πόπης Τσαπανίδου, να δούμε ένα πρωινό του κουτιού, καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Ναι, το Star μετά από πολλά, πολλά χρόνια, ανοίγει και πάλι την πόρτα του… τιμημένου πρωινάδικου και πολύ καλά κάνει! Άλλωστε, η ενημέρωση τα τελευταία χρόνια έχει κουράσει την πρωινή ζώνη του Star…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω οι ιθύνοντες του καναλιού βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κατερίνα Καραβάτου, μιας και η Κατερίνα είναι ένα πρόσωπο που θέλουν πολύ…

Πιστεύουν πως η Κατερίνα μπορεί να φέρει ένα νέο, αναζωογονητικό αεράκι στο πρόγραμμά τους, μιας και θεωρούν πως εκφράζει αυτό που λέμε την “θετική πλευρά της ζωής” και δεν έχουν κι άδικο!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πηγές μέσα από το κανάλι, αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, είναι το αν θα αναλάβει να μας προσφέρει ξανά πρωινό μόνη της, ή αν θα έχει στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη.

Απ ΄ότι όλα δείχνουν, αυτή τη φορά μιλάμε μόνο για την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας, μιας και οι Starικοί θεωρούν πως το ντουέτο Κατσούλη-Καραβάτου, φορέθηκε αρκετά και θέλουν να στήσουν κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο να μην παραπέμπει στο πρόσφατο, τηλεοπτικό παρελθόν!

Read More

And More