Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την ζωή της Βίσση!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Κριστίν Κρόκος. Η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στο Λος Άντζελες και ήταν η αρχή για μία δυνατή φιλία αλλά και συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η διάσημη σκηνοθέτις είναι επίσης μάνατζερ της Άννας Βίσση και η συμβολή της στην καριέρα της είναι καθοριστική καθώς είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να αναδείξει όλες τις πτυχές του πολύπλευρου ταλέντου της. Σύμφωνα με το “thema people”, οι δύο γυναίκες ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων το οποίο θα έχει ως θέμα την ζωή της τραγουδίστριας όταν σβήνουν τα φώτα.

Η καθημερινότητα της Άννας Βίσση και άγνωστες πτυχές της ζωής της θα είναι τα κυριότερα σημεία του ντοκιμαντέρ τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Κρόκος με την βοήθεια μιας camerawoman ακολουθεί την τραγουδίστρια σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, γυμναστήριο, εξόδους προκειμένου να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό.

Η Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις έγινε γνωστή στη χώρα μας το 2007 από την ταινία της “Γαμήλιο πάρτι” και αμέσως μετά σκηνοθέτησε το video clip για το τραγούδι “Τσούλες” της απόλυτης star. Ακολούθησαν έκτοτε πολλές συνεργασίες σε video clip αλλά και στα show των εμφανίσεών της. Μάλιστα, η κρόκος θα είναι αυτή που θα επιμεληθεί την συνύπαρξη της επόμενης σεζόν με τον Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα.

Read More

And More