Αποκαλυπτικό παρασκήνιο από τη νέα, θεότρελη κωμωδία του ΑΝΤ1, “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα”!

Τρία, δύο, ένα, φώτα, κάμερα, πάμε! Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης και πολυ αναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1, “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα”!

Η κωμωδία της χρονιάς – έτσι την αποκαλούν όλοι όσοι έχουν πάρει μία μικρή ιδέα από το σενάριο και έχουν δει κάποια πρώτα πλάνα από το γύρισμα – ετοιμάζεται για λογαριασμό του καναλιού του Αμαρουσίου, με τις τηλεοπτικές μηχανές να δουλεύουν στο φουλ, μιας και ο… καιρός είναι ο εχθρός όλων και κυρίως; Της σκηνοθέτιδας Αμαλίας Γιαννίκου.

Βλέπετε, η τηλεοπτική αστάθεια που οδήγησε μοιραία σε αναγκαστική τηλεοπτική αδράνεια όλο το καλοκαίρι, είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.Με άλλα λόγια ενώ τα γυρίσματα της “Συμπεθέρας” θα μπορούσαν να έχουν δρομολογηθεί και να έχουν αρχίσει να υλοποιούνται από τον Ιούλιο, η σειρά έφτασε στο σημείο να πάρει μπροστά στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Και αν αναρωτιέστε που ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημα, θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως. Πρώτον επειδή ο χρόνος κυρίως στη τηλεόραση είναι χρήμα και πιέζει ασφυκτικά, πάντα οι δημιουργοί σημαντικών παραγωγών όπως είναι για παράδειγμα η “Συμπεθέρα”, θέλουν να έχουν μπροστά τους αρκετά μεγάλο περιθώριο προετοιμασίας, πριν η σεζόν βγει στον αέρα και ξεκινήσει να τρέχει και τότε τρέχουν όλοι μαζί πανικόβλητοι.

Γιατί τότε η διαφημιστική αγορά πιέζει το κανάλι ασφυκτικά για καινούργια, ετοιμοπαράδοτα επεισόδια και δεν υπάρχει περιθώριο για μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα και δεύτερον; Σε αυτή τη σειρά του ΑΝΤ1, τα… παιχνίδια του καιρού επηρεάζουν άμεσα το γύρισμα.

Σύμφωνα με το σενάριο του δαιμόνιου Λευτέρη Παπαπέτρου, όλη η ιστορία εκτυλίσσεται τον περσινό Ιούλιο και Αύγουστο των capital controls και του δημοψηφίσματος. Ετσι, όπως ίσως φαντάζεστε όλα τα γυρίσματα πρέπει να έχουν φόντο το… κατακαλόκαιρο και όχι τους Φθινοπωρινούς μήνες, πράγμα το οποίο συνέβη.
Αποτέλεσμα; Ο καιρός πιέζει πολύ, μιας και είναι τουλάχιστον δύσκολο και όχι ευχάριστο, όλοι οι ηθοποιοί να κυκλοφορούν με καλοκαιρινή… περιβολή και να μην τους νοιάζει τίποτα, με το θερμόμετρο να δείχνει 10οC! Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η Αμαλία Γιαννίκου μαζί με τον Λευτέρη Παπαπέτρου έχουν δώσει αυτή την εποχή, απόλυτη προτεραιότητα στο γύρισμα των εξωτερικών σκηνών.

Το κρύο δε είναι ακόμα πιο… τσουχτερό, όταν τα γυρίσματα είναι νυχτερινά, κάπου εκεί γύρω στα Μεσόγεια. Παρόλα αυτά, η καλή διάθεση, το πάθος και το μεράκι κάνουν το θαύμα τους και έτσι και κανείς δεν παραπονιέται και όλοι δηλώνουν πανευτυχείς που βρίσκονται σε αυτή τη δουλειά.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο η Ζέτα Μακρυπούλια και έγραφε: “Περνάω καταπληκτικά με αυτούς εδώ τους ανθρώπους”!

Και μιας και είπα Ζέτα Μακρυπούλια, να σας θυμίσουμε πως η Ζέτα αρχικά είχε δώσει τα χέρια με τον Λευτέρη Παπαπέτρου, προκειμένου να ενταχθεί στο “Κάτω Παρτάλι”. Το “Κάτω Παρτάλι” ,όμως, δεν επέστρεψε ποτέ στους δέκτες μας και έτσι η συνεργασία της με τον επιτυχημένο δημιουργό, μεταφέρθηκε φέτος στον ΑΝΤ1.
Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για τη σειρά λένε, πως η Ζέτα θα υποδυθεί έναν εντελώς ιδιαίτερο ρόλο, μιας και θα την δούμε να αναζητά το ποιοι… ζουν ανάμεσά μας και τι θέλουν τέλος πάντων από τη ζωή μας! Με άλλα λόγια; Πιστεύει πως κάτι υπάρχει εκεί έξω και είναι διατεθειμένη να το ανακαλύψει, μιας και λατρεύει τις θεωρίες περί παράλληλου σύμπαντος, UFO, εξωγήινων και όλα αυτά τα… συμπαντικά!

Ενδιαφέρον έχει ,όμως, και η τηλεοπτική συνύπαρξη της Μαρίας Καβογιάννη (η οποία μάλιστα άλλαξε και την… κόμη της για το χατίρι της σειράς και έγινε πιο έντονα καστανή) και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Οι δύο υπέροχοι ηθοποιοί μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, μετά τα θρυλικά “Εγκλήματα”, βρίσκονται και πάλι μπροστά από τις σεναριακές οδηγίες του Λευτέρη Παπαπέτρου. Οι δυο τους έχουν μία σχέση βαθιάς αγάπης και εκτίμησης όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός το οποίο αποτυπώνεται και στη κάμερα. Αυτή τη φορά βέβαια δεν θα υποδυθούν τα αδέλφια, αλλά το τρομερό ζευγάρι Μάγδας και Αντώνη Ρεντούμη.

Γενναία αλλαγή για το χατίρι της “Συμπεθέρας” αποφάσισε να κάνει και ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος ξύρισε τα μαλλιά του κι άφησε ένα ατίθασο τσουλούφι, μιας και θα τον δούμε να ενσαρκώνει έναν ιδιαίτερο, κινέζο μικροπωλητή.
«Ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι… όμως ένα δημοψήφισμα, δύο συμπεθέρες που μισιούνται θανάσιμα, ένας αρραβώνας, ένα ατύχημα, ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο υπόγειο μιας τράπεζας, ένας μυστηριώδης Κινέζος έξω από την τράπεζα, είναι ικανά να το κάνουν σπαρταριστά αστείο αλλά και… επικίνδυνο. Η ιστορία εκτυλίσσεται το 8ήμερο πριν από το δημοψήφισμα. Την οικογένεια της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, και της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη, που ζουν κάπου στα περίχωρα της Αττικής, τις χωρίζει η άβυσσος.

Το δημοψήφισμα θα είναι η αφορμή για να φτάσουν οι σχέσεις τους στα άκρα. Όμως είναι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους, αφού αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο. Όλα είναι έτοιμα για τη βραδιά των αρραβώνων εκτός από τις δύο συμπεθέρες, που δεν χωνεύει καθόλου η μία την άλλη, και που θα προτιμούσαν να μη γινόταν ποτέ αυτός ο αρραβώνας. Στo γλέντι του αρραβώνα, ένα κωμικοτραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή του δημοψηφίσματος, οι εξελίξεις και οι παρεξηγήσεις θα είναι πέρα από κάθε λογική και, φυσικά, όπως θέλει το μότο των σειρών του Λ. Παπαπέτρου, τίποτα δεν θα είναι αυτό που φαίνεται…

Παίζουν οι Μ. Καβογιάννη, Χρ. Χατζηπαναγιώτης, Ζ. Μακρυπούλια, Αλ. Λογοθέτης, Π. Καναράκης, Θοδωρής Κατσαφάδος κ.α.

Μάθε κι αυτό…

Όλα τα γυρίσματα της σειράς “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα” γίνονται σε φυσικούς χώρους όπως είναι σπίτια, καταστήματα, κομμωτήρια, βενζινάδικα, δρόμους, σχολεία , ενώ για τις ανάγκες του γυρίσματος έχει “κατασκευαστεί” μία τράπεζα, τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της. Η ολοκαίνουργια κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου!


Read More

And More