Αποκαλυπτικός ο Ben Affleck: “Ολοκλήρωσα τη θεραπεία αποτοξίνωσής στο αλκοόλ”

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο προφίλ του στο Facebook, o Ben Affleck μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ και αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη θεραπεία αποτοξίνωσής του. Ο γνωστός ηθοποιός που πέρασε δύσκολες ώρες με την κρίση στο γάμο του με την Jennifer Garner, με την οποία αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μίλησε ανοιχτά για μια από τις πιο δύσκολες μάχες που έδωσε.

“Ολοκλήρωσα τη θεραπεία αποτοξίνωσής μου στο αλκοόλ. Είναι κάτι που είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είσαι πηγή δύναμης για κάθε άλλο άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ben Affleck.


Ο Χολιγουντιανός σταρ μάλιστα, μίλησε με λόγια αγάπης και για την γυναίκα του Jennifer Garner που τον στήριξε πολύ παρά την κρίση στο γάμο τους και την απιστία του: “Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας των παιδιών μου Jen που με υποστήριξε και φρόντισε για τα παιδιά μας όσο έκανα αυτό που είχα βάλει στόχο. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά βήματα που γίνονται προς μια θετική ανάκαμψη”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, που είχε ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στο αλκοόλ και το 2001, εμφανίστηκε δημόσια τελευταία φορά στην τελετή απονομής Όσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου, όπου με συγκίνηση είδε τον αδελφό του να κερδίζει το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου.

Μάλιστα, το 2001, τέσσερα χρόνια αφότου είχαν κερδίσει με τον Matt Damon το Όσκαρ σεναρίου για το Good Will Hunting, ο Ben Affleck είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. “Πήγα σε κέντρο αποτοξίνωσης επειδή ήμουν 29 και πάρταρα τόσο πολύ και δεν είχα όρια. Ήθελα να καθαρίσω το κεφάλι μου και να προσπαθήσω να καταλάβω ποιος ήθελα να είμαι”, είχε δηλώσει στο Hollywood Reporter.

Φαίνεται πως οι δικές του αναμνήσεις από τον αλκοολικό πατέρα του Timothy που πάλευε με τον εθισμό του και χώρισε από τη μητέρα του όταν ήταν 12 ετών τον κάνουν να προσπαθεί ακόμα περισσότερο έχοντας εμπειρία από το πόσο μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά.

“Ήταν δύσκολο. Όταν ένας γονιός είναι αλκοολικός είναι δύσκολο. Ήταν λίγο τρομακτικό και προσπαθούσε αλλά καθάρισε όταν ήμουν γύρω στα 20 και είναι καθαρός από τότε”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πίσω στο 2012.

Read More

And More