Αποκλειστικές εικόνες στην Tatiana Live από τη μάντρα που βρέθηκε ο Μιχάλη Λεμπιδάκης [vid]

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μετά την απελευθέρωση του ξετυλίγεται σιγά σιγά το “κουβάρι” της πολύκροτης υπόθεσης και αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που σχετίζονται με την απαγωγή του επιχειρηματία και το διάστημα της πολύμηνης ομηρίας του. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μάλιστα, ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το τελευταίο κρησφύγετο των δραστών.

Η Τζίνα Αρβανίτη από την Κρητη έχει εξασφαλίσει για την εκπομπή Tatiana Live, αποκλειστικές εικόνες από drone από το τελευταίο κρησφύγετο που κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη. Σε αυτές γίνεται σαφές πως ο χώρος φύλαξής του, που ήταν πάνω από τα γραφεία της μάντρας αυτοκινήτων, δεν ήταν μια αποθήκη που συνδεόταν με τα γραφεία, αλλά ένα ξεχωριστό διαμέρισμα με δική του είσοδο.

Ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, είναι το ότι απέναντι από την πόρτα του κρυσφύγετου, υπάρχουν δυο κάμερες ασφαλείας και δεν αποκλείεται η αστυνομία να έχει και καταγεγραμμένα τα πρόσωπα των δραστών και αυτών που μπαινοέβγαιναν στο χώρο.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More