Αποκλειστικό: Ανδρέας Λοβέρδος και Δήμητρα Σιγάλα στις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους – Η έξοδος σε νυχτερινό κέντρο

Όπως όλα δείχνουν, η Δήμητρα Σιγάλα και ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι σε σχέση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ο Ανδρέας Λοβέρδος και η δημοφιλής ηθοποιός (με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, στη Βαρκελώνη) Δήμητρα Σιγάλα, αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τον έρωτά τους έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης που προστάτευαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χθες, το TLIFE επικοινώνησε με τη Δήμητρα Σιγάλα, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα στις ερωτήσεις για το εν λόγω δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ωστόσο δεν το διέψευσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πολιτικός και η ηθοποιός πριν από το Πάσχα διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου έχουν απαθανατιστεί σε κοινά στιγμιότυπα, ενώ πριν από λίγο καιρό εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν χέρι χέρι τη βόλτα τους στη Μητροπόλεως.

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Σήμερα το TLIFE σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την περίοδο που η Δήμητρα Σιγάλα και ο Ανδρέας Λοβέρδος έκαναν στενή παρέα. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί σε βραδινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. 

Φωτογραφίες: Στέλιος Γάσπαρης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164