Αποκλειστικό: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την πολυσυζητημένη επιστροφή Λάτσιου στον ΑΝΤ1!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να ετοιμάζεται για το μεγάλο τηλεοπτικό comeback του! Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Γιάννη Λάτσιο να επιστρέφει στον ΑΝΤ1…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκε προ ημερών με τον Στρατή Λιαρέλλη. Ο ισχυρός άνδρας της ιδιωτικής, ελληνικής τηλεοπτικής σκηνής βρέθηκε με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου σε γνωστό καφέ των βορείων προαστίων και ξανά λέω σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, εκεί αποφασίστηκε η τηλεοπτική του επιστροφή.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Ο Γιάννης Λάτσιος όντως επιστρέφει στον ΑΝΤ1; Ευθύς αμέσως θα σου αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που κατάφερα να σου εξασφαλίσω, όχι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς, ο Γιάννης Λάτσιος δεν επιστρέφει στην τηλεόραση, δεν επιστρέφει στις τηλεοπτικές επάλξεις μέσα από τον ΑΝΤ1….

Φυσικά και οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, όμως, από την συνάντησή τους αυτή δεν προκύπτει η επιστροφή Λάτσιου στον ΑΝΤ1. Ετσι κι αλλιώς ο Γιάννης Λάτσιος και ο Στρατής Λιαρέλλης είναι φίλοι χρόνια και τα λένε συχνά και μάλιστα; Πολλές φορές ακόμα και στο γραφείο του δεύτερου στο κανάλι. Οι συναντήσεις τους αυτές δεν μεταφράζονται αυτόματα σε συνεργασία.

“…Φυσικά και έγινε αυτή η συνάντηση, όπως έχουν γίνει στο παρελθόν και πολλές άλλες συναντήσεις λόγω της φιλίας που δένει τους δύο άνδρες και δεν έχει ασχοληθεί κανένας”, αποκαλύπτει στο TLIFE πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου και σπεύδει να συμπληρώσει:

“Αυτή τη φορά έγινε τεράστιος ντόρος, προφανώς πρώτον γιατί αυτή η συνάντηση έγινε γνωστή και… “κυκλοφόρησε” και δεύτερον γιατί κάποιοι έσπευσαν να την… διανθίσουν και με διάφορες άλλες άκρως ελκυστικές λεπτομέρειες. Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Γιάννη στον ΑΝΤ1″.

Αυτή την εποχή το τηλεοπτικό τοπίο είναι τόσο ρευστό που δύσκολα ο ισχυρός άνδρας της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς θα έπαιρνε την μεγάλη απόφαση να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο. Κουβέντες μπορεί να γίνονται… Για την ώρα προτιμά να παίρνει τις αποστάσεις του και να παρατηρεί πολύ προσεκτικά τα όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό χώρο και εντός και εκτός, μέχρι να έρθει η στιγμή που να πιστέψει πως όντως αξίζει τον κόπο και θα έχει νόημα να επιστρέψει.

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος ήταν ,όμως, και η τοποθέτηση που θέλησε να μου κάνει υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου:

“Εννοείται πως ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ένας άνθρωπος που ξέρει την ελληνική τηλεόραση όσοι λίγοι. Εννοείται πως έχουμε εξαιρετική σχέση μαζί του και πολλοί απ ΄όλους εμάς έχουν και φιλική σχέση μαζί του. Πάντα υπάρχει ,λοιπόν, μία επαφή και πάντα ένα ενδιαφέρον,όμως, αυτή την στιγμή δεν έχουμε να κάνουμε με την επιστροφή Λάτσιου στον ΑΝΤ1”.


Read More

And More