Αποκλειστικό: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Μαυρίδη; Ολο το ρεπορτάζ…

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Μαυρίδη; Ολο το ρεπορτάζ… | tlife.gr

Οτι ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει μεγάλη ζήτηση είναι γεγονός… Το ότι όλοι όσοι λατρεύαμε και εξακολουθούμε να λατρεύουμε το «World Party» – ακόμα και τώρα που παίζει σε επανάληψη – αναρωτιόμαστε ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα του, είναι επίσης γεγονός.

Ετσι, λοιπόν, σου έχω νέα… Υπάρχει μεγάλο κανάλι, υπάρχει κανάλι αδειοδοτημένο παρακαλώ που αυτή την εποχή «καίγεται» για να έρθει σε επαφή, να μιλήσει και να καταφέρει να πείσει τον Γιώγρο για το μεγάλο τηλεοπτικό comeback του!

Μάλιστα, το πρότζεκτ που θα του προτείνουν του ή του έχουν προτείνει ήδη (δεν ξέρω σε ποια φάση ακριβώς βρίσκεται όλο αυτό…) του ταιριάζει γάντι. Βλέπεις είναι ένα πρότζεκτ που κουβαλά έντονα τα στοιχεία του ταξιδιού, αλλά και της περιπέτειας.

Και για να μην αναρωτιέσαι, σου τα αποκαλύπτω όλα τώρα… Σύμφωνα με πολύ καλά ενημερωμένες πηγές οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ «καίγονται» για το Γιώργο και πολύ καλά κάνουν!!! Καίγονται για τον Γιώργο, γιατί θεωρούν και δεν έχουν άδικο, πως θα ήταν ο ιδανικός παρουσιαστής του «Survivor»!!! Ναι, ναι του γνωστού όλους μας «Survivor» το οποίο επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας…

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στελέχη του προγράμματος του ΣΚΑΙ ταξίδεψαν μέχρι την Τουρκία για να κλείσουν επιτέλους το deal με τον Τούρκο παραγωγό του «The Voice» και του «Survivor», κάτι που δείχνει πως το στήσιμο των συγκεκριμένων προγραμμάτων προχωρά στο κανάλι του Φαλήρου με εντατικούς ρυθμούς.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, το deal αυτό θα έχει να κάνει με την παραγωγή αυτών των σόου… 2+2. Δηλαδή, με την παραγωγή των σόου για δύο συνεχόμενα χρόνια από τον ΣΚΑΙ και όχι μόνο για μία σεζόν. Αυτός λέει είναι κι ένας από τους απαράβατους όρους του Τούρκου παραγωγού που έχει στην ιδιοκτησία του τα δικαιώματα παραγωγής και προβολής των συγκεκριμένων φορμάτ.

Οπως καταλαβαίνεις ,λοιπόν, όντως ο Γιώργος Μαυρίδης θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός παρουσιαστής του επόμενου «Survivor» που τρέχει ξανά με τα χίλια προς τους δέκτες μας.

Για να δούμε…

READ more