ΑΠΟΚΛΕΙΣTIKO : Ερχονται …guest στο “Master Chef” ;

Αν νομίζατε πως με το “Master Chef” τα έχουμε …δει όλα , – με την καλή έννοια πάντα – , γιατί με την …κακή μάλλον τα έχουν δει όλα οι “Ραδιο-Αρβυλαίοι” , που ξαφνικά έχουν αρχίσει να χάνουν την τηλεοπτική παντοδυναμία τους και να τρώνε την …σκόνη της Ευγενίας Μανωλίδου και του ριάλιτι-μαγειρικής του Mega, κάνετε λάθος !

Κι , όμως, το “Master Chef” κρατά ακόμα πολλά κλειστά χαρτιά ,τα οποία απ ΄ότι φαίνεται οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού θα αρχίσουν να μας τα αποκαλύπτουν σιγά-σιγά κατά την διάρκεια του προγράμματος και για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και για να κρατούν στα ύψη τα ποσοστά τηλεθέασης που τους χαρίζει η AGB !

Ετσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-LIfe” ,οσονούπω καταφθάνουν δύο λαμπεροί γκεστ καλεσμένοι στο ριάλιτι του Mega. Δύο καλεσμένοι οι οποίοι θα αναλάβουν να καθίσουν στις καρέκλες των κριτών και θα κλιθούν να κρίνουν τους υποψήφιους “Master Chef” !

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Mega ; Ο Λάκης Γαβαλάς και η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Λάκης Γαβαλάς ! Και επειδή ως γνωστόν οι κριτές του συγκεκριμένου πρότζεκτ είναι τρεις ,εννοείται πως εκτός απο την Ελεονώρα και τον Λάκη υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, μόνο που αυτό το πρόσωπο δεν έχει πει ακόμα το μεγάλο “ναι”, γι ΄αυτό και δεν σας το …προφταίνω !!!

Read More

And More