ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ερχονται λαμπεροί guest στο “Top Chef” ;

Σε …τοπ πονοκέφαλο έχει εξελιχθεί για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 το “Top Chef” ! Βλέπετε, το κουζινο-ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου δεν λέει να πάρει τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης ,γεγονός το οποίο προβληματίζει τα μάλλα τους Αντεννικούς , αφού πρόκειται και για ένα απο τα πιο ακριβά πρότζεκτ του καναλιού φέτος .

Ετσι, σε τρελά χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς λόγω κρίσης ,δεν είναι και ότι καλύτερο ένα κανάλι να επενδύει τα ωραία του λεφτά σε ένα πρόγραμμα, να είναι σχεδόν βέβαιο πως λόγω της τηλεοπτικής μόδας της εποχής (δόξα και τιμή στις …κουτάλες) θα τα καταφέρει και θα βγει κερδισμένο και στο τέλος ; Στο τέλος το πρόγραμμα αυτό να βγαίνει στον αέρα και όχι μόνο να μην καταφέρνει να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης ,αλλά να αφήνει και παγερά αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό.

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν σηκώσει μανίκια και κάνουν τα πάντα προκειμένου να …αναστήσουν τον “ασθενή” .Και αφού είδαμε την μετακόμιση μέρας και ώρας του “Τοp Chef” , τώρα οι Αντεννικοί ετοιμάζουν την επόμενη τονωτκή ένεση για το κουζινο-ριάλιτι.

Ποια είναι αυτή ; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “Τ-Life” ,διάφοροι guest θα φιλοξενηθούν εκτάκτως στο “Top Chef” και θα προσπαθήσουν να χαρίσουν έτσι μία λάμψη στο σόου… Τα πρώτα ονόματα που καταφέραμε να μάθουμε πως δέχτηκαν την πρόσκληση του καναλιού και θα τους δούμε οσονούπω να το ρίχνουν στο μαγείρεμα, είναι ο Κώστας Καραφώτης και η Χριστίνα Κολέτσα.

Read More

And More