Αποκλειστικό film clip από το ”Γυναικεία Εκδίκηση” με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz

Η νέα αισθηματική κωμωδία του Nick Cassavetes, σκηνοθέτη των ταινιών “To ημερολόγιο” και “Η αδελφή μου κι εγώ”, αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες πολύ σύντομα, από την Odeon. Το TLIFE σου εξασφάλισε, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα, αποκλειστικό film clip από το ”Γυναικεία Εκδίκηση” ή όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος ”The other woman”.

Πρωταγωνίστρια είναι η αγαπημένη Cameron Diaz! Μαζί της παίζουν οι Nikolaj Coster-Waldau, Leslie Mann, Kate Upton και Nicki Minaj.

Δες το αποκλειστικό film clip!

Λίγα λόγια για το story

Όταν η Κάρλι (Cameron Diaz) συναντήσει τυχαία την Κέιτ (Leslie Mann), τη γυναίκα του καινούριου της αμόρε, Μαρκ, (Nikolaj Coster-Waldau , “Game of Thrones”), θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό. Η Κάρλι βρίσκεται στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Άμπερ (Kate Upton). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.

Δες το trailer!

Δες φωτογραφίες από την ταινία!Σύντομα στους κινηματογράφους από την Odeon

Read More

And More