Αποκλειστικό : Γιώργος και Φαίη – Το ραντεβού τους με το Mega έγινε. Τι συζητήθηκε…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, – μην σας πω και εβδομάδες δηλαδή – με το περιβόητο ραντεβού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο. Ενα ραντεβού το οποίο όσο καθυστερούσε, τόσο έδινε τροφή για να κατασκευάζονται καθημερινά διάφροα σενάρια επιστημονικής, τηλεοπτικής φαντασίας, κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν.

Το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο ,λοιπόν, αυτό ραντεβού έγινε. Ναι σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες έγινε και έγινε συγκεκριμένα χθες το απόγευμα. Το γνωστό ζευγάρι ,λοιπόν, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του Mega και μέσα σε καλό κλίμα συζήτησαν το τι μέλλει γενέσθαι με την συνεργασία τους.

Μετά την απογειωτική, φετινή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, εννοείται πως οι Megaλικοί ήθελαν να κρατήσουν στο δυναμικό τους τόσο την Φαίη και τον Γιώργο, όσο και το “Πρωινό τους”. Το διακύβευμα της συζήτησης ,λοιπόν, δεν ήταν για το αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ή για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή.

Το διακύβευμα ήταν τα οικονομικά, μιας και στους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε, ακόμα και όταν κανείς τα… σπάει στους πίνακες τηλεθέασης και προσφέρει απλόχερα την επιτυχία στο κανάλι του, την επιτυχία αυτή δεν μπορεί να την εξαργυρώσει ή δεν μπορεί να την εξαργυρώσει έτσι όπως θα την εξαργύρωνε κάποια χρόνια πριν στον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης.

Και οι δύο πλευρές ,λοιπόν, εξέφρασαν την επιθυμία πως θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται παρέα – μιας και σε τέτοιες εποχές δεν είναι και το πιο έξυπνο κανείς να αφήνει τα… σιγουράκια του και την θέση που ήδη κατέχει με επιτυχία για να αναζητήσει την τύχη του στο τηλεοπτικό άγνωστο με βάρκα την ελπίδα κι ας μην ακριβοπληρώνεται – , το ζευγάρι ενημερώθηκε και επισήμως πως το “Πρωινό Mou” δεν αλλάζει ώρα μετάδοσης και δεν γίνεται “Μεσημεριανό Mou”, τα οικονομικά όπως ήδη σας είπα τέθηκαν επί τάπητος και εντέλει ορίστηκε η επόμενη κουβέντα τους να γίνει κάπου εκεί περί τα μέσα του Αυγούστου για να πέσουν και οι υπογραφές, μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν η Φαίη και ο Γιώργος θα παραμείνουν στο Mega.

“Η επόμενη συζήτηση ορίστηκε να γίνει περί τα μέσα του Αυγούστου”, λέει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού και συμπληρώνει :

“Αυτό δεν σημαίνει δε απαραίτητα πως θα βρεθούν από κοντά. Μπορεί να υπάρξει και κάποια τελική τηλεφωνική κουβέντα, μιας και είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος και η Φαίη ήδη να έχουν στα χέρια τους το νέο τους συμβόλαιο και η οριστική τους απάντηση με τις υπογραφές τους να σταλεί μέσω πια δικηγόρου ή ακόμα και μέσω mail. Τουλάχιστον αυτό είχε γίνει και πέρσι”

– Υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν τα δεδομένα;
– Δεν το νομίζω. Η κουβέντα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, οπότε εκτιμώ πως δεν τίθεται θέμα ανατροπών και δυσάρεστων εκπλήξεων.

Read More

And More