ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : “Γλυκές Αλχημείες”… αντικατάστασης ;

Αναμφισβήτητα οι “Γλυκές Αλχημείες” είναι μία εκπομπή που είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον παρουσιαστή της ! Είναι μία εκπομπή που δεν μπορείς να την φανταστείς να έχει κανέναν άλλο οικοδεσπότη, εκτός απο τον Στέλιο Παρλιάρο ! Και , όμως, παρόλα αυτά ο μάγος της σοκολάτας αποφάσισε να βγάλει την ποδιά του και να την παραδώσει…

Δεν με πιστεύετε ; Αλήθεια σας το λέω… Ο Στέλιος αποφάσισε να αφήσει την εκπομπή σε άλλα χέρια… Και για να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, όχι ο ταλαντούχος δημιουργός δεν εγκαταλείπει την εκπομπή ! Απλώς για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του συγκεκριμένου προγράμματος ,αποφάσισε λόγω εορτών να πει το μεγάλο “ναι” και να καλέσει στο πλατό, έναν ξεχωριστό καλεσμένο και παρέα ; Να κάνουν θαύματα !

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας προσφέρει μοναδικές, χριστουγεννιάτικες “Γλυκές Αλχημείες” ,συντροφιά με τον Λευτέρη Λαζάρου ! Ναι, ο καταξιωμένος chef και πια και δημοφιλής κριτής του “Master Chef” ,αφήνει για λίγο τα …αλμυρά και καταπιάνεται με τα … γλυκά ! Μέρες που ΄ναι, βλέπετε είπε να κάνει την ανατροπή του !

Μην μου πείτε, τηλεοπτικό πάντρεμα που σίγουρα έχει ενδιαφέρον κανείς να παρακολουθήσει !

Read More

And More