ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : “Greys Anatomy” αλά ελληνικά κάθε μέρα στον ΑΝΤ1 !

Πως τα πάτε με τα ιατρικά ; Ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που με το που βλέπουν λευκή ποδιά το βάζουν στα πόδια ή ανήκετε στους φαν του επαγγέλματος που είσαστε κολλημένοι με τα ιατρικά, τα παρακολουθείτε μετά μανίας και δεν διστάζετε να δηλώσετε… γιατροί χωρίς δίπλωμα ;

Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, τότε η είδηση που έχω να σας πω, σίγουρα και σας ενδιαφέρει και ίσως και να σας ενθουσιάσει ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται πολύ κοντά στο να αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης ιάτρικής εκπομπής .

Το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται σε συζητήσεις και απ ΄ότι όλα δείχνουν ,θα πει το “ναι” στο ιατρικό πείραμα και αό του χρόνου θα μας παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή ιατρικού χαρακτήρα. Και αν νομίζετε πως πρόκειται για ακόμα μία ιατρική εκπομπή με πολύ, βαρετό και… ακαταλαβίστικο μπλα-μπλα, απατάσθε.

Πρόκειται για εκπομπή η οποία καθημερινά θα αναλαμβάνει να μας παρουσιάζει δειξοδικά, διεξοδικότατα ένα θέμα, χρησιμοποιώντας απλά λόγια, όχι ιατρική ορολογία, θα έχει γραφικά, αναπαραστάσεις, μαρτυρίες και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας !

Με άλλα λόγια; Κάθε μέρα λέει, ο στόχος των Αντεννικών είναι να μας παρουσιάζουν μία τηλε-μικρογραφία μίας αίθουσας νοσοκομείου και τα περιστατικά που θα λμβάνουν χώρα μέσα σ ΄αυτή !

Read More

And More