ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Ελένη λέει “όχι” στους δημοσιογράφους !

Μία συνήθεα χρόνων, μία συνήθεια πολλών χρόνων, αποφάσισε φέτος η Ελένη Μενεγάκη να μην τηρήσει ! Μία συνήθεια η οποία είχε ταυτιστεί με όλες τις τηλεοπτικές της πρεμιέρες !

Η ωραία Ελένη μετά από δεκατρία και πλέον χρόνια, αποφάσισε αυτόν τον Σεπτέμβρη την ημέρα της πρεμιέρας του “Καφέ με τη Ελένη” ,να κλείσει την πόρτα στους δημοσιογράφους.

Βλέπετε μέχρι τώρα η γνωστή παρουσιάστρια κάθε σεζόν που έβγαινε για πρώτη φορά στον αέρα ,καλούσε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες να βρίσκονται εκεί μαζί της , δίπλα της στο πλατό, μιας και με τους περισσότερους γνωριζόταν χρόνια και ένιωθε μία ζεστασιά και μία οικειότητα.

Εννοείται δε, πως μετά το τέλος της εκπομπής, ακολουθούσε … “Καφές με την Ελένη” και όλοι μπορούσαν να ρωτήσουν την οικοδέσποινα του “Καφέ” ότι ήθελαν και να πάρουν πολυπόθητες απαντήσεις …

Αυτή η συνάντηση ,λοιπόν, φέτος, αυτή η κουβεντούλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ,δεν πρόκειται να γίνει. Η Ελένη μετά το ..ανθρωποκυνηγητό που έχει υποστεί – η αλήθεια να λέγεται – όλο το καλοκαίρι απο τα Μέσα, προτίμησε να κρατήσει …αποστάσεις ασφαλείας !

Η Ελένη δεν θέλησε να έχει φέτος δίπλα της τους δημοσογράφους ,απο την στιγμή που …μία ωραία ατμόσφαιρα δεν υπάρχει και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να το διακινδυνέψει να δημιουργηθούν τα όποια παρατράγουδα , σε περίπτωση που οι ερωτήσεις έπαιρναν μία πιο προσωπική …οδό !

Η Ελένη δεν ήθελε για ακόμα μία φορά να γίνει …σήριαλ στα κανάλια και στις μεσημεριανές εκπομπές – και καλά έκανε – και έτσι είπε να αποφύγει αυτή την καθιερωμένη συνάντηση και να την αφήσει γι ΄αργότερα, τότε που θα έχουν ηρεμίσει ίσως λιγάκι τα πράγματα.

Read More

And More