ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Ηβη στον τελικό του “Dancing with the stars”.

Μόλις δέκα ημέρες μας χωρίζουν απο τον μεγάλο τελικό ! Μόλις δέκα ημέρες μας χωρίζουν απο τον τελικό του “Dancing with the stars” ! Εναν τελικό ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει τους πάντες και να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα !

Γιατί ποιος αλήθεια δεν θα κάτσει να δει την μεγάλη τηλεοπτική μονομαχία της Ματθίλδης Μαγγίρα και της Ευγενίας Μανωλίδου ; Της Ευγενίας Μανωλίδου και της Ματθίλδης Μαγγίρα ; Μία μονομαχία με όπλο τους την …πιρουέτα !
Γιατί μπορεί προσωπικά να λατρεύω Ερρικα Πρεζεράκου, όμως, είμαι κάτι παραπάνω απο βέβαιη ,πως δυστυχώς η Ερρικα δεν θα φτάσει στον τελικό ! Τυχαίο ; Δεν νομίζω !

Είμαι κάτι παραπάνω απο βέβαιη πως μετά απο όλη αυτή την ίντριγκα και την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ματθίλδη και Ευγενία, ο κόσμος θα τις στείλει στον τελικό για να ζήσουμε και την …μεγάλη τηλεοπτική τους αναμέτρηση !
Ετσι, όπως καταλαβαίνετε αυτός δεν θα είναι τελικός , αλλά …ντέρμπι και μάλιστα ντέρμπι με τα όλα του !

Αυτές τις ημέρες ,λοιπόν, οι Αντεννικοί έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και δουλεύουν πυρετωδώς για την μεγάλη βραδιά, αφού απο την 20η Ιουνίου βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα πριν. Μια βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας θα δούμε να συμβαίνουν πράγματα και θάματα… Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Μία απο τις εκπλήξεις της βραδιάς, θα είναι και η εμφάνιση της Ηβης Αδάμου. Η ταλαντούχα Ηβη μαζί με τους “Stavento” ,θα έρθουν και δεν θα μας πουν μόνο …ένα τραγούδι, αλλά πολλά ,ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου προσπαθούν να την πείσουν να μας ξεδιπλώσει και το χορευτικό της ταμπεραμέντο!

Στο τελευταίο live του “Dancing” θα δούμε πάντως , να χορεύει και την Ζέτα Μακρυπούλια ,ενώ δεν πρόκειται να μας το κάνει το χατίρι και να χορέψει και ο Γιάννης Λάτσιος, παρά το γεγονός πως οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει υποστηρίζουν ακριβώς το αντίθετο. Για την ώρα ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ,αντιστέκεται σθεναρά στις πιέσεις που δέχεται.

Απο την κριτική επιτροπή αν αποφασιστεί τελικά να χορέψουν κάποιοι ,αυτοί θα είναι οι …ειδικοί, δηλαδή, η Γκαλένα και ο Φωκάς !

Read More

And More