ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μάθαμε τα πάντα για το “Deal” !

Μόνο ένας μήνας και κάτι σας χωρίζει από την μεγάλη συνάντησή σας με τον …Τραπεζίτη ! Μόλις ένας μήνας και κάτι σας χωρίζει απο την στιγμή που θα ξεκινήσετε και πάλι να …dealάρετε μετά μανίας ! Το “Deal” έρχεται και πάλι στους δέκτες σας ,γι ΄αυτό να είστε σε ετοιμότητα για μεγάλα κέρδη !

Τολμήστε να κάνετε παιχνίδι και ποτέ δεν ξέρετε… Αλλωστε ως γνωστόν η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς ! Ολα ,λοιπόν, είναι έτοιμα στον ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή του “Deal” .Το γνωστό σε όλους μας τηλεπαιχνίδι επιστρέφει στους δέκτες μας απο τα μέσα Οκτωβρίου που θα ανοίξει και η αυλαία του προγράμματος του καναλιού, ενώ τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη αυτού του μήνα.

Οπως σας έχω ξανά πει, – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” – , την παρουσίαση του παιχνιδιού εννοείται πως την έχει αναλάβει και πάλι ο …ειδικός Χρήστος Φερεντίνος ,αφού κρίθηκε (ακόμα και απο τους παραγωγούς του παιχνιδιού στο εξωτερικό…) ως ένας απο τους πιο πετυχημένους και ιδανικούς παρουσιαστές του “Deal” σε όλο τον κόσμο !

Και επειδή πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν σε σχέση με το ποιος θα είναι ο δικηγόρος στο παιχνίδι μετά το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Μαρακάκη με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εδώ στο “T-Life” , δικηγόρος του παιχνιδιού δεν θα είναι …άντρας, αλλά …γυναίκα ! Ναι, ναι, μάλιστα γυναίκα και αυτό είναι καρατσεκαρισμένο !

Επίσης καρατσεκαρισμένο είναι και το γεγονός πως τα λεφτά που θα δίνονται καθημερινά, δεν θα είναι πια 200.000 ευρώ.Καταραμένη κρίση ! Το πιθανότερο ποσό που θα δίνεται στους παίκτες είναι τα 150.000 ευρώ.

Τέλος τo “Deal” εννοείται πως θα είναι το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 .Θα ακολουθεί το “Κισμέτ” και αμέσως μετά θα δίνει τηλεοπτική πάσα στις ειδήσεις !

Read More

And More