Αποκλειστικό: Μάθε τη λαμπερή παρουσιάστρια που κάνει ποδαρικό στο Γρηγόρη!

Είναι ένα πρόσωπο που το θέλουν πολλοί… Η΄ μάλλον καλύτερα είναι ένα πρόσωπο που το θέλουν όλοι… Κυρίως δε όταν είναι να κάνουν πρεμιέρα.

Και αυτό γιατί; Γιατί πρώτον είναι απίστευτα λαμπερή και sexy και δεύτερον; Είναι και γουρλού!!! Γενικώς αυτό το κορίτσι είναι για τα εγχώρια ΜΜΕ talk of the town…

Αυτό ,λοιπόν, το κορίτσι, αυτό το ξεχωριστό κορίτσι, πολλοί μπορεί να ήθελαν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν εκείνος που κατάφερε να το κερδίσει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ η λαμπερή παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια είναι αυτή που θα κόψει το νήμα στο δεύτερο κύκλο εκπομπών του “The 2nihgt Show” στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ολοκληρώνεται και το σχετικό γύρισμα στα στούντιο “ΚΑΠΑ”, με την Ζέτα και τον Γρηγόρη να έχουν κάνει μία άκρως τετ-α-τετ απολαυστική κουβέντα γεμάτη αποκαλύψεις.

Κατά τα άλλα; Μέχρι τα μέσα του μήνα προγραμματίζεται να έχει κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας ο Γρηγόρης, ο οποίος σου λέει επιστρέφει με σούπερ ανανεωμένη διάθεση και εγώ οφείλω να ομολογήσω πως τον περιμένω πως και πως…

Βεβαίως-βεβαίως δίπλα του και φέτος παραμένει ο τεράστιος – με την καλή έννοια… – Δημήτρης Σταρόβας, η παρουσία του οποίου στην εκπομπή είναι όλα τα λεφτά!!!


Read More

And More