Αποκλειστικό : Μυστικό ραντεβού Π. Μπούτου – Γ. Λιάγκα! Ολο το ρεπορτάζ…

Αυτό το ραντεβού ήταν ένα ραντεβού το οποίο οι δύο τους ήθελεαν να κάνουν καιρό… Ηταν ένα ραντεβού το οποίο ήταν στα άμεσα σχέδιάς τους, μιας και μπορεί η επόμενη τηλεοπτική σεζόν για τους περισσότερους από εμάς να μοιάζει ακόμα μακρινή, όμως, για όλους τους τηλε-ανθρώπους διακαναλικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μπορεί το γενικότερο τηλεοπτικό πλαίσιο να είναι απίστευτα ρευστό λόγω της κρίσης και να μην επιτρέπει κανείς να προχωρά σε μακροπρόθεσμα και κυρίως σε πολυδάπανα σχέδια ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων τα πρώτα σχέδια επί τηλεοπτικού χάρτου.

Ετσι ,λοιπόν, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLIFE”, την περασμένη εβδομάδα έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα ένα σημαντικό ραντεβού στο Mega. Ενα ραντεβού ανάμεσα στον Πέτρο Μπούτο και στον Γιώργο Λιάγκα. Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού θέλησε να δει από κοντά τον γνωστό παρουσιαστή προκειμένου να κάνουν μία πρώτη συζήτηση για την σεζόν 2013-2014.

Το ραντεβού του γενικού διευθυντή προγράμματος του Mega με τον οικοδσεσπότη του “Πρωινού Mou”, έλαβε χώρα στα γραφεία του καναλιού στην οδό Μεσογείων. Ενα ραντεβού το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές πιο συγκεκριμένα έγινε την περασμένη Πέμπτη και ήταν σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Πέτρος Μπούτος και ο Γιώργος Λιάγκας, εννοείται πως ανάμεσα στα άλλα συζήτησαν την φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία του “Πρωινού Mou”, αλλά κυρίως εστίασαν το ενδιαφέρον τους στην επόμενη χρονιά και στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνεργαστούν, πέρα από τα σύνορα της πρωινής ζώνης.

Το κανάλι έχει στα συρτάρια του ακρετά ψυχαγωγικά φορμά για του χρόνου και ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τον Γιώργο σε ένα από αυτά, μιας και ο γνωστός δημοσιογράφος είναι ένα πρόσωπο το οποίο πιστεύουν πως μπορεί να λειτουργήσει πετυχημένα σε όλες τις ζώνες και ο Γιώργος με την σειρά του αυτό τους το έχει αποδείξει πολλάκις μέχρι σήμερα.

Οσο για το αν αναρωτιέστε αν στην κουβέντα τους αναφέρθηκαν και στο πολυσυζητημένο δοκιμαστικό που έγινε πριν από περίπου είκοσι μέρες για χάρη του οποίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας ένωσαν τις δυνάμεις τους, έχω να σας πω, πως “ναι”.

Στην κουβέντα όντως έπεσε και το δοκιμαστικό, από το οποίο τόσο ο Πέτρος Μπούτος, όσο και όλη η υπόλοιπη διεύθυνση έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και είναι κάτι που έχει συγκρντρώσει αρκετές πιθανότητες να βρει στον δρόμο προς τον αέρα του Mega από Οκτώβρη. Οπως σας έχω ξανά γράψει, πρόκειται για ένα δοκιμαστικό που αφορά στην παρουσίαση καθημερινού late night show.

Read More

And More