Αποκλειστικό: “Νίκος Clock”! Αυτός θα είναι ο τίτλος της βραδινής εκπομπής του Ν. Μουτσινά!

Μπορεί εκεί στον Alpha να ετοιμάζουν την ολοκαίνουργια εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κάτω από άκρα μυστικότητα, λες και πρόκειται για τα… μυστικά του κράτους, όμως, παρόλα αυτά εννοείται πως δεν τα έχουν καταφέρει να αποφύγουν εντελώς τις διαρροές προς τα Μέσα. Αλλωστε σε ότι έχει να κάνει με την σόου-μπιζ και δη με την τηλεόραση, η ιστορία έχει αποδείξει πως… ουδέν κρυπτόν υπό τον τηλεοπτικό ήλιο. Τα πάντα μαθαίνονται σε χρόνο ρεκόρ, μιας και πάντα βρίσκεται κάποιος που μιλάει πολύ!

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η προετοιμασία της νέας, βραδινής εκπομπής του Νίκου Μουτσινά προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Ο Νίκος φέτος θα το παίξει σε… διπλό ταμπλό κι ας μην βγαίνει στον αέρα ο πολυσυζητημένος “Πιο Αδύναμος Κρίκος”, μιας και οι άνθρωποι του Alpha θέλησαν να τον δούμε σε ένα πιο… free-style κόνσεπτ που να κουβαλά εκτός από την τρέλα του Νίκου -με την καλή έννοια πάντα – και έντονα την σφραγίδα του.

Και το όνομα αυτής; “Νίκος Clock” ή αν προτιμάτε ελληνιστί σαν να λέμε… “η ώρα του Νίκου”. Ναι, μετά από πολλές ιδέες αυτός είναι ο τίτλος στον οποίο κατέληξαν και ο οποίος εμένα μου κάνει πολύ… Λονδρέζικος. Σαν να έχουμε να κάνουμε δηλαδή με εκπομπή της Μεγάλης Βρετανίας.

Οσο για το τι ακριβώς θα είναι αυτή η εκπομπή; Εννοείται πως μιλάμε για εκπομπή ψυχαγωγκού χαρακτήρα, θα μεταδίδεται στο prime- time του καναλιού μία φορά την εβδομάδα – και όχι δύο όπως κάποια στιγμή γράφτηκε και ακούστηκε – και όχι επίσης δεν πρόκειται για σατιρικό stand-up comedy, όπως επίσης γράφεται κατά κόρον.

Η εκπομπή μπορεί και να είναι και stand up comedy, αλλά θα είναι λέει και… τοκ σοου, μιας και ο Νίκος θα υποδέχεται στο πλατό διάφορες προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και όχι μόνο – μιας και οι καλεσμένοι του στόχος είναι να προέρχονται από όλους τους χώρους – και μαζί τους θα τον βλέπουμε σε διάφορες ανατρεπτικές συνεντεύξεις.

Απορία : Μα πόσα ακόμα βραδινά τοκ-σόου θα χορέσει φέτος αυτή η άμοιρη tvίτσα μας; Και θα μου πείτε, όλοι οι καλοί (μην σας πως και οι κακοί ώρες – ώρες…) χωράνε για να σας πω πως έχετε χίλια δίκια, μόνο που η εγχώρια σόου-μπιζ είναι τόσο πτωχή πλην τίμια σε ενδιαφέροντα πρόσωπα!!!


Read More

And More