Αποκλειστικό: Ο Φώτης και η Μαρία ανανέωσαν με το Star!

Αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα, για να μην σας πω, πως ουσιαστικά πρόκειται για το ένα και μοναδικό επιτυχημένο, τηλεοπτικό δίδυμο σε ότι έχει να κάνει με την τηλεοπτική μας ψυχαγωγία. Είναι το μοναδικό δίδυμο που έχει καταφέρει να κερδίσει την ψήφο της εμπιστοσύνης μας όχι απλά κάποια χρόνια, αλλά ολόκληρες δεκαετίες.

Η τηλεοπτική τους χημεία είναι μοναδική. Το χιούμορ τους αστείρευτο, ο αυτοσαρκασμός τους αφοπλιστικός. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Φώτης και η Μαρία συνεχίζουν ακάθεκτοι το τηλεοπτικό τους ταξίδι στο Star, μιας και η διοίκηση του καναλιού της Κηφισιάς θέλησε νωρίς – νωρίς να δώσει μαζί τους και πάλι τα χέρια και να ανανεώσει την συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Φώτη και της Μαρίας είχε οψιόν ανανέωσης και έτσι οι δύο παρουσιαστές δέχτηκαν την σχετική πρόταση από το κανάλι για να προχωρήσουν στην ανανέωση της οψιόν. Μαζί τους επικοινώνησε η διευθύντρια προγράμματος Νάταλι Γούντφιλντ, οπότε και συναντήθηκαν, συζήτησαν και τα βρήκαν και έτσι το “ΦΜ: Live” θα βρίσκεται – ευτυχώς – και του χρόνου στους δέκτες μας, έχοντας φυσικά ανανεωθεί.

Και η αλήθεια είναι πως το χαμόγελο και η αισιοδοξία που μας χαρίζουν τα παιδιά κάθε μεσημέρι είναι παράγοντες άκρως εθιστικοί, οπότε ο τηλε-αποχωρισμός μαζί τους θα μας στοίχιζε κομματάκι παραπάνω.

Σε μία γκρίζα καθημερινότητα και σε μία μαύρη τηλεοπτική επικαιρότητα, οι ανάσες αισιοδοξίας και χαράς που μας προσφέρουν καθημερινά τα παιδιά, είναι πολύτιμες.

Read More

And More