Αποκλειστικό: Ο Κώστας Μαρτάκης στο νέο Show του ANT1

O Κώστας Μαρτάκης, θα συμμετέχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE στο νέο Show του ANT1, “Your face sounds familiar to me”

O pop star, συναντήθηκε την Πέμπτη με το κανάλι και το Γιάννη Λάτσιο και είπε το ναι για τη συμμετοχή του στο νέο μεγάλο show του ANT1. Όπως είχε γράψει πρώτο το TLIFE , στο show θα συμμετέχουν επίσης ο Κρατερός Κατσούλης, η Θωμαίς Απέργη, η Μαντώ και ο Θανάσης Αλευράς. Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμετοχή του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Κρυσταλλίας κάτι που σημαίνει ότι σιγά σιγά κλείνουν οι συμμετέχοντες και σε λίγες μέρες το show θα είναι στον αέρα!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τις μεταμορφώσεις που θα κάνει ο Κώστας στα 12 live του show αφού είναι ένα πρόσωπο που το αγαπούν οι τηλεθεατές και η τηλεόραση και σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτής της νέας τηλεοπτικής προσπάθειας.

Το επαγγελματικό πρόγραμμα του Κώστα αυτή την περίοδο είναι φούλ. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου του ζήτησαν να τραγουδήσει τα νέα τραγούδια του, ετοιμάζει νέο single, κάνει πρόβες για το Madwalk ενώ τώρα με το show θα περνάει πολλές ώρες στα studios του ANT1!

Read More

And More