Αποκλειστικό: Ο Χρ.Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση…

Μετά από πολύ καιρό, μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει και πάλι στην TV. Ο ταλαντούχος δημιουργός και ηθοποιός αφού είχε γυρίσει για λίγο την πλάτη στην μικρή οθόνη για τα… μάτια της μεγάλης οθόνης, πείστηκε και είπε το μεγάλο “ναι”. Πείστηκε να βρεθεί και πάλι μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Χριστόφορος επιστρέφει αύριο από την Αμερική όπου και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα και από την Πέμπτη κιόλας, ξεκινά γύρισμα.

Ποιος έπεισε τον Χρισόφορο να προχωρήσει σε αυτή την νέα τηλεοπτική του εμφάνιση; Ποιος άλλος; Ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος προσκάλεσε τον Χριστόφορο να είναι ο ένας από τους βασικούς του καλεσμένους στην εκπομπή της Κυριακής και εκείνος δεν του χάλασε το χατίρι.

Βλέπετε, το θέμα των “Πρωταγωνιστών” αυτής της Κυριακής είναι μικροί και μεγάλοι κινηματογραφιστές και έτσι θα δούμε τον έμπειρο Χριστόφορο, να κατευθύνει τον νέο και ικανότατο κινηματογραφιστή Στέφανο Σιταρά. Η συνάντηση και το γύρισμα του Χριστόφορου όπως ήδη σας είπα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, ενώ εννοείται πως με τον Σταύρο Θεοδωράκη θα έχει να πει πολλά… Γι’ αυτό όλοι Mega αυτή την Κυριακή και όλοι “Πρωταγωνιστές”!

Κατά τα άλλα; Οχι η εκπομπή αυτής της Κυριακής δεν είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν. Οι “Πρωταγωνιστές” ευτυχώς θα αργήσουν λιγάκι να ρίξουν για φέτος αυλαία,μιας και έχει σχεδιαστεί να βγουν στον αέρα άλλες τρεις εκπομπές, πράγμα που σημαίνει πως θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τέλη Ιουνίου.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους… δράκους που ακούγονται για το μέλλον της εκπομπής, σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά δράκοι…

Οι “Πρωταγωνιστές” εννοείται πως θα συνεχίσουν το τηλεοπτικό τους ταξίδι και του χρόνου, μιας και αυτό επιθυμεί και ο Σταύρος, αλλά και το Mega. Πρόκειται για μία εκπομπή σταθερής τηλεοπτικής αξίας, για μία εκπομπή – στολίδι για το ενημερωτικό πρόγραμμα ενός καναλιού και σαφέστατα η διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού παρά την οικονομική κρίση, θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει για ακόμα μία σεζόν να την διατηρήσει στο πρόγραμμά της.


Read More

And More